cookie-og-privatlivspolitik
Randi Andersen i sin nyindrettede muskelmassageklinik.
Randi Andersen i sin nyindrettede muskelmassageklinik.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Hun masserer infiltrationer væk

Randi Andersen, der står bag Kræmmerhuset og bed and breakfast, åbner klinik for muskelmassage i Vestergade 41 i Stubbekøbing.
19. december 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Stubbekøbing har fået en ny muskelmassageklinik i Vestergade 41. Bag den står Randi Andersen, der er uddannet muskelterapeut, og i forvejen driver Kræmmerhuset og bed and breakfast, mens kæresten, Gert Nielsen, driver tømrervirksomhed fra ejendommen.

- Jeg masserer muskler og løser op for infiltrationer. En behandling varer tre kvarter, og i de næste fem dage arbejder kroppen selv videre med behandlingen. Der er derfor en uge mellem hver behandling, siger Randi Andersen, der har praktiseret som muskelterapeut i godt en halv snes år og tidligere havde klinik i Stenmagle på Sjælland, før hende og Gert Nielsen slog sig ned i Vestergade i Stubbekøbing.

Størsteparten af danskerne lider af infiltrationer i musklerne, hvilket skyldes ensformede arbejdsstillinger, og værre bliver det, hvis folk ikke dyrker motion på den ene eller anden måde.

Behandlinger af en varighed på tre kvarter på Randi Andersens muskelmassageklinik koster 350 kroner. Og til de patienter, der ikke bryder sig om at ligge på en briks under behandlingen, råder klinikken over en massagestol.

Lokalet, hvor muskelmassageklinikken er indrettet, er lige blevet færdig. Parret har siden indflytningen gjort en mega indsats for at renovere og indrette den til både bolig og hjemsted for de fire forretningsben, der har adresse her, og nu også muskelmassageklinik.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE