cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra et tidligere kræmmermarked på Vilhelmsdal Sports- & Ridecenter.
Glimt fra et tidligere kræmmermarked på Vilhelmsdal Sports- & Ridecenter.
Foto: Jan Knudsen/arkiv

Nordfalsters avis

Kom til kræmmermarked

Lions Club Nørre Alslev og Helenerne afvikler sensommermarked på Vilhelmsdal, Guldborg 28.-29. september.
26. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Lions Club Nørre Alslev og Helenerne er klar til sensommermarked på Vilhelmsdal Sports- & Ridecenter 28.-29. september, lørdag klokken 10-16 og søndag 10-15.

Der er lodtrækning på indgangsbilletter hver time, og børn under 12 år har gratis adgang. Markedet byder på 40 stande med alskens lopper og kræmmervarer, og udendørs står trailermarked på agendaen.

Lions Club indretter igen i år et cafemiljø, hvor besøgende vil kunne købe markeds- og grillpølser, pandekager der bages på stedet og kolde og varme drikke.

Aktiviteter for børn bydes der også på. Der vil således være hestevognskørsel ved Hans Nielsen, hoppepude og fiskedam med garanti for gevinst.

Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup udstiller veterantraktorer og Danmarks Motorcykelmuseum antikke kværne og veteranbiler.

Brandkadetterne fra Lolland-Falster Brandvæsen møder med en brandsprøjte og redningsudstyr og demonstrerer en del af deres uddannelse.

Lions Club bruger ikke penge til indtjening og administration. Indkomne penge går ubeskåret til humanitære opgaver i ind- og udland, især lokalt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE