cookie-og-privatlivspolitik
Bjarne Bel og Pernille Gundersen binder kunsten sammen ved premiere på Falstria 14. november.
Bjarne Bel og Pernille Gundersen binder kunsten sammen ved premiere på Falstria 14. november.
Foto: Jesper Art Hyllemose

Nordfalsters avis

Kunsten bindes sammen til en totaloplevelse

Ved deres første arrangement på Falstria, Orehoved, binder Zoom Art 14. november klokken 18 kunsten sammen til, en totaloplevelse.
17. november 2018 kl. 15:53 Af Henning Kørvel

Annonce

Bjarne Bel gav Pernille Gundersen 10 digte, som hun skulle male melerier til, og hun gav til gengæld ham 10 malerier, som han skulle skrive digte til.

Det genererede 20 malerier og 20 digte, som der efterfølgende er skrevet musik og sange til. Onsdag 14. november klokken 18 vil Zoom Art ved premiere på Restaurant Falstria, Orehoved, så binde kunsten sammen, og gæsterne vil kunne opleve de 20 malerier og digte.

Pernille Gundersen og Bjarne Bel vil desuden fortælle om de historier, der har inspireret til de forskellige værker, og de vil også komme ind på processerne og den begejstring og overraskelse, som de to oplevede, da de afslørede resultaterne for hinanden.

Siden hin morgen på Bjarne Bels sengekant har den nye tværkulturelle gruppe af kunstneriske sjæle udviklet sig, så der er endnu flere kunstnere involveret: Storytellere, poetry slammere, musikere, malere og fotografer, som vil støde til ved kommende arrangementer.

Billetter til det første arrangement kan købes hos Madhuset Bruun & Stenersen, Restaurant Falstria. Billetten inkluderer buffet, tilberedt af stedets grillkonge, Peter Stenersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce