cookie-og-privatlivspolitik
Dennis Hansen ses her ved musikinstrumenter i sin butik, DVL Musik.
Dennis Hansen ses her ved musikinstrumenter i sin butik, DVL Musik.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Musikbutik åbner i Nørre Alslev

Dennis Hansen åbner musikforretning hos Scancon på Nykøbingvej 7. april.
02. april 2019 kl. 12:00 Af Nordfalsters Avis

Annonce

Han lejede lokalerne på Nykøbingvej 64 i Nørre Alslev, hvor der før var cykelforretning 1. januar, og fordi han nu er klar til det, åbner Dennis Hansen 7. april musikforretningen DVL Musik ved en reception klokken 13, der vil byde på musikindslag.

- Forretningen bliver anderledes, fordi jeg både vil sælge nye og brugte musikinstrumenter til såvel amatører som professionelle, siger Dennis Hansen, der har fortid som forstander på Pederstrup Efterskole, og ved siden af drev en webshop med musikinstrumenter.

Han har fede brugte guitarer hængende til 1.800 kroner. Nyprisen er 5.000 kroner, og det kan ikke ses, at guitarerne er brugte. Udvalget rummer også Fender guitarer til 13.000 kroner, men som for eksempel konfirmationsgaver fører forretningen akustiske guitarer til 800-3.000 kroner.

Anderledes bliver forretningen også, fordi unge kan komme og prøve at spille på instrumenter, opstillet i et øvelokale, hvor Dennis Hansen selv spiller med sit eget orkester, Linstoneband. Her står også Kim Larsens forstærker.

I forretningen er indrettet et hyggehjørne - Backstage", hvor folk kan slå sig ned og snakke med andre, som har været ude at spille, mens de drikker en kop kaffe.

- Folk behøver således ikke at komme ind i forretningen for at købe noget, siger Dennis Hansen, der sideløbende med musikinstrumenter fører basisprodukter som for eksempel kabler og guitarstrenge.

- Jeg starter et sted og ser så, hvordan det går. Jeg har det fint med beliggenheden og ville selv gerne køre til Nordfalster for at købe en guitar. Jeg bliver ikke millionær af det, men kan jeg gå og hygge mig med det, så er det fint med mig, siger Dennis Hansen, der kobler webshop på i maj.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE