cookie-og-privatlivspolitik
Maria og Simon Bjerregaard slår dørene op til sæsonen i Pomle Nakke Skærtorsdag 18. april.
Maria og Simon Bjerregaard slår dørene op til sæsonen i Pomle Nakke Skærtorsdag 18. april.
Foto: Claus Hansen

Nordfalsters avis

Nu åbner Pomle Nakke

Pompe Nakke tager hul på sæsonen med påskebuffet Skærtorsdag 18. april, og holder åbent til og med uge 42.
15. april 2019 kl. 07:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Pomle Nakke tæt på Østersøen indleder 2019-sæsonen med påskebuffet Skærtorsdag 18., 19. og 20. april.

- Menuen bliver traditionelt påskebord med kolde og varme retter, siger Simon Bjerregaard, der sammen med sin kone, Maria, har bestyret Pomle Nakke siden 1. september 2018.

- Normalt har Pomle Nakke holdt åbent til og med sidste uge af august, men vi forlænger sæsonen til og med uge 42, så vi får efterårsferien med, siger Simon Bjerregaard.

Han og Maria driver sideløbende med Pomle Nakke Baarse Samlingshus, mens hun også driver smørrebrødsforretningen, Fru Bjerregaards Smørrebrød, i ligeledes Baarse.

Efter sæsonen er skudt i gang, vil bestyrerparret holde åbent på Pomle Nakke hver dag fra klokken 12-21.

- Det er gået godt, siden vi startede på Pomle Nakke. Udover Mortensarrangement og julebuffet har vi haft nogle selskaber, og til denne sæson har vi allerede 80-90 bookinger. Vi krydser fingre for, at solen titter frem, så skal det nok blive en god sæson, mener Simon Bjerregaard.

Inde er der plads til 70 spisende gæster, men når vejret er godt, og gæster kan sidde ude med udsigt ud over Østersøen, kan stedet rumme endnu flere gæster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce