cookie-og-privatlivspolitik
Sådan ser bevægelsesparken ud, og 1. etape er nu klar til officiel indvielse.
Sådan ser bevægelsesparken ud, og 1. etape er nu klar til officiel indvielse.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Nu indvies legepark

Første etape af Nørre Alslev Bevægelsespark er klar til at blive indviet lørdag 5. oktober.
25. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Nørre Alslev Bevægelsespark indvies lørdag 5. oktober klokken 11.-12.30.

- Det bliver en festdag for hele Nørre Alslev-området, siger bestyrelsesmedlem Andreas Hermansen, LUNA.

Åbningen vil blive markeret med taler af LUNA og en repræsentant for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune.

Instruktører vil vejlede deltagere i brugen af redskaberne. LUNA opfordrer derfor folk til at deltage iført træningstøj.

Bag etableringen står Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter, Nørre Alslev Svømmehal og Nørre Alslev Skole, der stiftede foreningen LUNA i 2018.

LUNA indsamler fortsat midler til e-læringsområdet, som der arbejdes på, etableres i 2020. Og det er fortsat muligt at støtte projektet med folkeaktier, som kan købes på www.lu-na.dk og ved indvielsen 5. oktober.

Bevægelsesparken er blevet en realitet med støtte fra såvel enkeltpersoner som Nørre Alslev Gymnastikforening, Nordfalsters Sportsklub, Lions Club og Helenerne, DGI/DIF's foreningspulje, Lokale- og Anlægsfonden, LAG-midler, Guldborgsund Kommune, Strakspuljen, Bosætningspuljen, MSE, Lollands Bank i Nørre Alslev, P.W. Wulff i Stubbekøbing og Jan Larsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE