cookie-og-privatlivspolitik
Malene Levin Andreasen åbner frisørsalon på Gåbensevej i Orehoved 6. januar.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Ny frisør på Nordfalster

Malene Levin Andreasen åbner frisørsalon i det tidligere tanklokale ved siden af DK-Au2center på Gåbensevej i Orehoved.
12. november 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

To frisører i Orehoved er forsvundet igennem tiden, men nu får Nordfalster en ny frisør: Malene Levin Andreasen. Hun åbner frisørsalon i det tidligere tank- og kiosklokale ved siden af DK-Au2center på Gåbensevej 74 i Orehoved 6. januar.

– Jeg blev udlært som frisør for et år siden og gik som nyuddannet direkte på barsel. I september i år startede jeg som selvstændig, udekørende frisør og besøger kunder overalt på Falster og Sydsjælland. Der er et stort behov for en mobil frisør. Mange ældre og også unge par med børn synes, at det er mere bekvemt, at jeg som frisør kører ud til dem i stedet for, at de skal komme til mig, og jeg er faktisk overrasket over, hvor meget jeg fået har at lave, siger Malene Levin Andreasen, der stammer fra Nørre Alslev, hvor hun bor sammen emd manden, Joachim, som jobber hos Mobilteam i Vordingborg. Hun har et stort netværk i blandt andet lokale sportsklubber.


Mekanikernes ide

- Jeg får serrviceret og repareret min bil hos Ronni Stang og Timmi Olsen, DK-Au2center i Orehoved, og fordi tanklokalet står tomt, spurgte de mig en dag, om jeg ikke skulle have en fast base til frisørsalon. Det syntes jeg, lød som en rigtig god ide ide og indgik herefter en aftale med Jens Christian Sørensen, der ejer bygningen, som huset autoværkstedet, om leje af lokalet.

Malene Levin Andreasen er så småt gået i gang med at klargøre lokalet til frisørsalon.

- Selv om jeg åbner frisørsalon i Orehoved, så vil jeg stadig køre ud for at besøge kunder, fordi jeg synes, det er mere personligt, siger Malene Levin Andreasen, der præsenterer frisørsalonen ved en reception 4. januar klokken 12-15 og åbner 6. januar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE