cookie-og-privatlivspolitik
Randi Andersen ses her i det hyggelige dobbeltværelse med udsigt til baggården.
Randi Andersen ses her i det hyggelige dobbeltværelse med udsigt til baggården.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Nyt B&B har fået en lynstart

Nyt Bed and Breakfast i Vestergade i Stubbekøbing fik en flyvende start og blev taget i brug i weekenden 17.-18. august.
28. august 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Nogle mennesker havde i forbindelse med bryllup på Nordfalster brug for overnatningsmulighed.

Det skulle Randi Andersen og Gert Nielsen, der ejer Vestergade 45 i Stubbekøbing, hvor de i juni åbnede Kræmmerhuset med antikviteter og lopper, ikke høre to gange og satte turbo på indretningen, så gæsterne kunne tage det nye bed and breakfast i Stubbekøbing i brug i weekenden 17.-18. august.

Stubbekøbings nye bed and breakfast er indrettet på førstesalen. Her er to værelser indrettet til overnattende gæster.


To værelser

I underetagen er en klinik til muskelmassage under indretning, og baghuset er indrettet til Kræmmermarkedet, der har fået en god start og kører godt. I baghuset har parrets fjerde forretningsben, tømrervirksomhed, som er Gert Nielsens gebet, også til huse.

Det nye bed and breakfast har to værelser, det ene med dobbeltseng, og det andet har fire sovepladser, fordelt på to senge og køjesenge. Badeværelse med bruseniche er fælles for gæster på stedet, og det samme gælder for køkken, hvor gæster selv kan lave mad, hvis de har lyst.

- Dobbeltværelset koster 400 kroner pr. overnatning. Prisen for værelset med fire sovepladser er det samme, men ved mere end to personer stiger prisen pr. overnatning til 500 kroner, siger Randi Andersen, der har haft travlt med indretningen og er stolt over, at værelserne præges af genbrug.

- Men der kommer nogle overraskelser i betragtning af, at huset er gammelt. Under installeringen af badeværelser på førstesalen viste det sig således, at vi pludselig måtte etablere kloak, som vi ellers troede, var i orden, siger Randi Andersen.


Søndag er fridag

Parrets bed and breakfast markedsføres på den internationale platform Airbnb og Facebook, og der skiltes for det i Vestergade med indgang gennem gården.

Bed and breakfast har åbent hele året, hvorimod Kræmmerhuset med indgang fra Elvergade fra 2. september har åbent torsdag, fredag og lørdag, og når muskelmassageklinikken, som efter planen skal åbne i oktober, kommer op at stå, så vil den holde åbent mandag, tirsdag og onsdag.

- Om søndagen vil jeg holde fri, siger Randi Andersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE