cookie-og-privatlivspolitik
Få testet bil og køreevner af under trygge og kontrollerede forhold på glatbane, når GF Lolland-Falster og Møn og GF Fonden holder glatførekursus.
Få testet bil og køreevner af under trygge og kontrollerede forhold på glatbane, når GF Lolland-Falster og Møn og GF Fonden holder glatførekursus.
Foto: GF

Nordfalsters avis

På forkant med glatføre

GF Forsikrings fond og GF Forsikring inviterer til glatførekursus på køreteknisk anlæg i Maribo.
04. november 2019 kl. 12:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

Bilister på Sydhavsøerne skal sætte kryds og forberede sig på en lærerig udfordring, når GF Fonden og GF Lolland-Falster og Møn inviterer til glatførekursus fredag 8. november på køretekniske anlæg i Maribo.

- Det bliver en spændende og lærerig dag, hvor man inden vinterens glatte veje kan få testet sin bil og sine egne køreevner af, lover Morten Jensen fra GF Forsikrings kontor i Sakskøbing og fortsætter:

- Vi glæder os rigtig meget til dagen, for vi får altid så mange positive tilbagemeldinger, når vi holder glatførekursus.

Inden man sætter sig bag rattet i sin egen bil og bliver sluppet ud på anlægget, får man lidt teori. Herefter står anlæggets instruktører for manøvreøvelser på tør- og glatbane, og alt foregår naturligvis under sikre og kontrollerede forhold.

Undervejs byder GF på kaffe og sandwich.

Selve kurset varer cirka tre timer, og første holdstart er klokken 8. Der må kun være én passager med i bilen udover chaufføren, og der kan ikke skiftes chauffør undervejs.

Alle lokale bilister er velkomne. Det koster 100 kroner at deltage og der er et begrænset antal pladser, så det er med at være hurtig, hvis man vil sikre sig en plads.

Tilmelding til GF på telefon 54 70 77 84. KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE