cookie-og-privatlivspolitik
Poul-Henrik Pedersen, formand for Refa I/S vægter, at genbrugspladserne i Guldborgsund Kommune er servicemindede.
Poul-Henrik Pedersen, formand for Refa I/S vægter, at genbrugspladserne i Guldborgsund Kommune er servicemindede.
Foto: Arkivfoto

Nordfalsters avis

Roses for erhvervsvenlig åbningstid

Dansk Byggeri ser med tilfredshed på, at åbningstiderne på genbrugspladserne i Guldborgsund Komme er gunstige for byggebranchen.
21. juli 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Guldborgsund Kommune ligger lunt i svinget og får ros af Dansk Byggeri, fordi kommunen er blandt de kommuner i Region Sjælland med mindst en genbrugsplads, som har åbent mellem klokken 7 og 17, som organisationen betegner som det erhvervsvenlige tidsrum.

Mindst otte kommuner i Region Sjælland har en genbrugsplads, der har åbent i den erhvervsvenlige tid fra 7 til 17. Det er derfor efterhånden sjældent, at håndværkere kommer til en lukket port, når byggeaffald skal afleveres. Faktisk er det i de senere år blevet markant nemmere at komme af med affaldet i region Sjælland, fordi genbrugspladser holder længere åbent.

- Det er positivt, at så mange kommuner i regionen har åbent på genbrugspladserne fra 7-17. Det gør en stor forskel, at affald kan afleveres på vej til eller fra en kunde, alt efter, hvad der passer bedst ind i dagsprogrammet. Nu mangler vi bare at få de sidste kommuner til at holde åbent lidt længere, så er vi i mål i alle kommuner, siger Jesper Toftebjerg Andersen, der er formand for Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE