cookie-og-privatlivspolitik
Kim Kristensen ved sin varevogn, klar til at køre ud til en kunde.
Kim Kristensen ved sin varevogn, klar til at køre ud til en kunde.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Tømrer-snedker flytter

Tømrer/Snedkeren, der hidtil har haft domicil på Nykøbingvej 49 i Nørre Alslev, rykker 15. august til Ravnsevej 19 i Nørre Alslev.
27. juli 2019 kl. 21:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Tømrer/Snedkeren, der drives af Kim Kristensen, som hidtil har haft adresse på Nykøbingvej 49 i Nørre Alslev, får ny privat- og firmaadresse. Fra 15. august bliver adressen Ravnsevej 19 i Nørre Alslev.

- Et værksted følger med på Ravnsevej, og en ekstra grund hører også til, således at der efter behov er plads til at udvide værkstedet, men i begyndelsen vil det nuværende værksted på Ravnsevej dække behovet, siger Kim Kristensen, der har drevet sin tømrer- og snedkerforretning fra Nykøbingvej i seks år.

- Vi skulle bare finde noget andet at bo i og et andet lokale til min tømrer- og snedkerforretning, siger Kim Kristensen.

Han udfører tømrer- og snedkerarbejde for både virksomheder og private kunder, og er desuden underleverandør til flere virksomheder.

- Jeg har således nok at lave, siger Kim Kristensen, der udfører alt forefaldende tømrer- og snedkerarbejde som at skifte vinduer og døre i boliger og virksomheder, lægge nye trægulve, sætte tagrender op, installere nye køkkener og bygge skure. Hvad det sidste angår, har han netop genopbygget et skur i lokalområdet efter en brand.

Telefonnummeret er stadig: 25 13 24 27.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE