cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Huge: - Positiv ånd har betydning, når personale skal tiltræekkes.
Thomas Huge: - Positiv ånd har betydning, når personale skal tiltræekkes.
Foto: Claus Hansen

Nordfalsters avis

Trivsel prioriteres højt

Den positive ånd hos personalet på Nørre Alslev Skole har stor betydning, når nyt personale skal tiltrækkes, hedder det i skolebestyrelsesformand Thomas Huges beretning.
21. november 2018 kl. 09:32 Af Henning Kørvel

Annonce

- Mange faktorer spiller ind, men et højt antal ansøgninger til ledige stillinger på skolen er et tydeligt signal om, at Nørre Alslev Skole er ved at være en attraktiv arbejdsplads, fastslår Thomas Huge, formand for skolebestyrelsen i årsberetningen.

At det går godt på skolen, er dog ikkie noget, som skolebestyrelsen finder på, men dokumenteres sort på hvidt af, at fraværet hos ansatte på skolen ligger på 10 procent holdt op imod, at fraværet på det private arbejdsmarked ligger på 4,4 procent svarende til 9,8 dage.

- Økonomisk set har det stor betydning, om der skal bruges 700.000-8000.000 kroner på vikardækning eller blot det halve. Det er faktisk det, der har medvirket til, at vi nu har råd til nye tiltag, så øget læring og trivsel opnås hos eleverne fremadrettet, fremhæver Huge.

- For bestyrelsen er det også af stor betydning og har høj prioritet, at der blandt personalet er en god trivsel og et godt arbejdsmiljø. Derfor er det også en af årsagerne til, at ringetiderne på skolen er blevet ændret. Vi har fået ens ringetider på alle årgange, om end det giver længere spisefrikvarter.; Men netop lige med den nuværende løsning er det blevet muligt at have en fælles stor pause, hvor de ansatte på skolen har mulighed for i fællesskab at holde frokostpause, og derigennem også mulighed for tid til social trivsel og sparring internt, fastslår skolebestyrelsesformanden.

- Den sociale trivsel og glæden ved at være ansat på Nørre Alslev Skole påskønner skolebestyrelsen rigtigt meget. Derfor er vi også meget synlige på Lærens Dag 5. oktober, og vi fornemmer også en stor ro og trivelighed blandt børnene.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce