cookie-og-privatlivspolitik
Her er det fra venstre Jesper Kristensen og Jan Sørensen, som udstiller værker på det gamle rådhus.
Her er det fra venstre Jesper Kristensen og Jan Sørensen, som udstiller værker på det gamle rådhus.
Foto: Kim Møller Pedersen

Saxkjøbing Avis

540 malerier og skibshistorier

Udstillingen af Frants Landt rummer rundvisning i åbningstiden hver mandag ved Bjørn Fisker Ohl.
04. november 2018 kl. 10:34 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Bischoff, Landt og Weye. Alle tre kunstnere er stadig en fast del af den gratis udstilling i Nysteds tidligere rådhus. Her er der inden for den seneste tid også kommet yderligere to kunstnere til med nogle af deres værker, og det er henholdsvis Jan Sørensen og Jesper Kristensen.

- Jeg tror, vi begge synes, det er vigtigt, at der også sker noget andet, end at man bare går ind i det gamle rådhus for at besøge borgerservice. Der er jo i forvejen masser af kunst at se på i rådhuset, og nu er der også noget af vores kunst, fortæller Jan Sørensen denne formiddag i selskab med kunstner Jesper Kristensen.

At der sker noget på det gamle rådhus, sørger ikke mindst Bjørn Fisker Ohl for. Han giver med andre ord gerne en gratis rundvisning i udstillingerne i åbningstiden mandag klokken 11 til 14.

- Vi har 540 sejlskibsmalerier af Frants Landt og hans samtidige. Det er Danmarks største samling af sin slags, fortæller Bjørn Fisker Ohl.

Rundturen går også rundt om mindestuerne for Aalholm Slot og Automobilmuseum på førstesalen. I alt har 807 besøgende gæstet rådhusets udstillinger alene fra 1. juni til 8. oktober. kmpKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce