cookie-og-privatlivspolitik
Sådan så der ud i går på en af de sidste og i øvrigt ganske solbeskinnede efterårsdage ved det kommende Nysted Sauna & Havbad, hvor både sauna og omklædningsrum samt badebro er godt på vej.
Sådan så der ud i går på en af de sidste og i øvrigt ganske solbeskinnede efterårsdage ved det kommende Nysted Sauna & Havbad, hvor både sauna og omklædningsrum samt badebro er godt på vej.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Badebro er på trapperne med saunahus i hælene

45 mødte frem til sidste generalforsamling hos Nysted Sauna & Havbad, inden projektet i bogstavelig forstand går i vandet.
05. december 2021 kl. 04:54 Af Kim Møller Pedersen

NYSTED Ved en af de seneste omtaler af det kommende Nysted Sauna & Havbad var der fokus på et mål om få kravlenisser med til indvielsen. Det skyldtes dengang - tilbage ved rejsegildet 10. september på den gamle kalkværksgrund - at kræfterne bag det årelange sauna- og havbadsprojekt med mange bump på vejen nu endelig havde udsigt til et håb om en indvielse i december i år. Det bliver nu lidt senere - men ikke meget.

- Vi regner med, at vi kan indvie projektet senest 15. januar med en færdig sauna og omklædningsfaciliteter, og så er badebroen formentlig allerede færdig i løbet af de kommende dage, lød det forleden aften fra pr-mand Jørgen Gregersen oven på den sidste generalforsamling hos Nysted Sauna & Havbad, inden hele projektet går i vandet.

Der bliver både handicapvenlig badebro og en bred rist at stå på nede i vandet for enden af de to gange brede trappetrin for enden af badebroen, der er offentlig tilgængelig. I forhold til sauna- og omklædningsfaciliteterne er det nu fastsat, at der skal betales et årskontingent på 750 kroner fra 1. august til 31. juli. Fra 15. januar og frem slipper man med 450 kroner, og en endagsbillet koster 70 kroner. Der er 285, som har meldt sig ind i saunaforeningen, og der er et loft på 350.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE