cookie-og-privatlivspolitik
Bo Evers.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Bo Evers Band giver koncert i Nysted

Byhusforeningen præsentere Bo Evers Band ved en koncert i Nysted Biograf-Teater.
19. oktober 2019 kl. 09:28 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Bo Evers er en charmerende poet. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv.

Nogle kender måske sange som "Fred", "Barry White" og "Hver Anden Weekend". I løbet af 2019 har han også udsendt EP-en "Død" med blandt andet nummeret "Fri Mig".

En koncert med Bo Evers er altid en oplevelse ud over det sædvanlige med hans legesyge musik og de sjove, underfundige og finurlige tekster, som ikke ligner noget andet indenfor den dansksprogede musik. Her kombinerer han sit specielle folk- og viseunivers med blandt andet gypsyswing og alt mellem pop til punk.

Når og hvis alt dette til koncerterne blomstrer op i en højere enhed, kan det både sætte gang i lattermuskler og tårekanaler, når bandets musikalske nærvær strømmer fra scenen og helt ned til bagerste del af salen.

Der er helt sikkert basis for en overraskende og forrygende fredag aften, når Bo Evers og hans kvartet redag 25. oktobergår på scenen i Nysted Biograf-Teater for at spille og underholde.

Hvis man vil deltage i aftenens buffet fra klokken 19.00, kan det ligesom billetter til koncerten købes på www.billetsalg.dk.

Koncerten begynder klokken 20.30, og dørene åbnes klokken 18.30.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce