cookie-og-privatlivspolitik
Lørdag er der hjemmebanepremiere i Sjællandsserien for B. Frem. det bliver en vanskelig opgave mod NFC's 2. hold.
Lørdag er der hjemmebanepremiere i Sjællandsserien for B. Frem. det bliver en vanskelig opgave mod NFC's 2. hold.
Foto: Jan Knudsen

Saxkjøbing Avis

Divisionsreserverne på besøg i Inges Auto Park

På lørdag venter sæsonens første hjemmekamp for B. Frem, når der er lokalopgør mod NFC's andethold. I LF-Serien spiller DMI fredag og ØUB søndag.
20. august 2019 kl. 05:58 Af Manfred Sørensen

Annonce

Nyoprykkerne fra B. Frem tog hul på sæsonen i Sjællandsserien i lørdags med et lokalopgør i Nakskov - en kamp, der blev spillet efter redaktionens slut.

Men på lørdag klokken 13.30 venter så hjemmebanepremieren i Inges Auto Park, hvor der igen er tale om et lokalopgør.

Det er nemlig divisionsreserverne fra NFC, der kommer på besøg.

Nykøbing-klubbens 2. hold er det lokale LF-mandskab, der de seneste sæsoner har gjort den bedste figur i rækken.

I den forgangne sæson blev det således til en 5. plads efter klubber som Køge Nord FC, Roskilde B 1906, Ringsted IF og Slagelse B&I.

Også i år stiler NFC efter en topplacering og må da også betegnes som favoritter, når der fløjtes op på lørdag. Men som så mange andre reservemandskaber svinger holdet i præstationerne, og det er bestemt ikke utænkeligt, at B. Frem kan få noget brugbart ud af opgøret i form af point(s). Og det er da også især på hjemmebane de hvide skal sikre sig de nødvendige point til overlevelse.

Weekendens øvrige kampe i Sjællandsserien: Fredag klokken 19 NFB-Køge BK og Gørslev IF-Herlufsholm, lørdag klokken 13 Ringsted IF-FC Nakskov og klokken 15 Tuse IF-Vordingborg samt mandag klokken 19 Slagelse B&I-Haslev FC.


LF-Serien

DMI lagde ud i LF-Serien i fredags, hvor man gæstede Eskilstrup.

Også i denne uge bliver der tale om en fredagskamp for nedrykkerne fra Sjællandsserien. Det sker klokken 19 på DMI's anlæg, hvor LUIF er det gæstende mandskab.

Her kan der ventes et underholdende opgør mellem to af rækkens formåede bedre mandskaber, der helt sikkert vil snakke med om oprykning.

Oprykkerne fra ØUB, der havde premierekamp i fredags hjemme mod Væggerløse, skal søndag en tur til Toreby Stadion, hvor kampen mod TGB fløjtes op klokken 10.45.

Øvrige kampe i LF-Serien:

Fredag klokken 19 Væggerløse-Eskilstrup, lørdag klokken 15.30 NFC-Systofte og Rødby-FC Nakskov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce