cookie-og-privatlivspolitik
Døllefjelde-Musse Markedet er det vel nok største trækplaster i løbet af året på Lolland-Falster. Men i år må de mange mennesker vente til starten af september med at flokkes på og omkring markedspladsen. Kampen mod spredning af coronavirusset betyder, at Dølle i lighed med mange andre arrangementer må udsættes.
Foto: Anders Knudsen/arkivfoto

Saxkjøbing Avis

Dølle udskydes til september

Årets Døllefjelde-Musse Marked flyttes på grund af corona-virusset
31. marts 2020 kl. 08:25 Af Jakob Poulsen

DØLLEFJELDE Årets Døllefjelde-Musse Marked bliver ikke, som det ellers er tradition, afviklet i storebedagsferien.

På grund af coronakrisen har markedsbestyrelsen besluttet at flytte markedet i år.

Årets Dølle afvikles i stedet fra 4.-6. september, oplyser markedet på sin facebookside.

Ifølge facebookopslaget vil Dølle-markedet i september i store træk komme til at ligne det traditionelle marked. Det vil sige, at der både bliver dame- og herrefrokost, der vil være musik, kræmmere, erhvervsudstillere, tivoli og så videre.

Markedsbestyrelsen vil i de kommende dage tage kontakt til alle de mange, der har købt stadepladser, campingpladser eller billetter til dame- eller herrefrokosten. Som udgangspunkt overføres alle betalte pladser og billetter til den nye markedsdato, men hvis man er forhindret i at deltage på det tidspunkt, kan man få sine penge igen.

Annonce

Dermed kan der potentielt dukke en mulighed op for alligevel at få en billet, hvis man ikke fik nogen til damefrokosten i maj.

Og netop damefrokosten er der lagt store planer for i år. I år er det nemlig 20 år siden, at damefrokosten fandt sted for første gang, og i den anledning havde markedsledelsen besluttet at udvide det store markedstelt, hvor frokosten holdes, så man i stedet for 1.299 deltagere fik plads til 1.799.

Den store udvidelse blev modtaget med åbne arme af publikum, så da de mange billetter blev sat til salg den første fredag efter nytår, gik der som vanligt kun to minutter, før samtlige billetter var revet væk, selv om antallet altså var øget med 500.

Markedet plejer som bekendt at løbe over tre hele dage samt torsdag aften, hvor den store åbningskoncert plejer at finde sted. De planer må formentlig ændres en smule nu, men hvordan programmet for september-udgaven af det store marked, som hvert år tiltrækker over 100.000 mennesker, præcis kommer til at se ud, er der endnu ingen oplysninger om.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE