cookie-og-privatlivspolitik
Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band.
Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

En noget anderledes generalforsamling

Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band har afholdt generalforsamling
08. februar 2021 kl. 06:21 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

SAKSKØBING Tirsdag 26. januar blev den årlige generalforsamling holdt i Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band. Denne gang dog noget anderledes end de andre år, da det i år skulle foregå online via zoom på grund af covid-19. Omtrent 30 personer var mødt frem via onlineskærm hjemme i stuerne.

På grund af tekniske online-startproblemer for formanden, var det næstformanden Helle B. Nielsen, som bød velkommen.

Regnskabet blev fremlagt af kasser Tina Larsen. Efterfølgende var der bestyrelses-årsberetning af formanden Rete Diemer.

Orkesterleder Brigitte Z. Larsen og musiskleder Michael B. Madsen fremlagde derefter hver deres beretninger. Indholdet fra alle tre beretninger handlede især en del om den manglende optræden og indtjening fra diverse tabte arrangementer gennem året 2020, da covid-19 fik magten og aflyste en del for korpset.

Men alle ser de frem med store forventninger for 2021. Blandt andet weekendtur til Samsø, forårskoncert eller sommerkoncert, måske en efterårstur, samt alle de normale arrangementer, som plejer at ligge fast, sidst men ikke mindst håbes der stort på, at vores fejring af korpsets 60 års jubilæum kan gennemføres i stor stil.

Annonce

Hele bestyrelsen var alle villig til genvalg. Så den består af bestyrelsesmedlemmer: Anne Marie Pedersen og Kristine Holm-Eriksen. Suppleanterne: Alex R. Romme og Britta Olsen. Revisorer: Mona-Lise Breitenstein, Henning Tønning og Kirstine Rosendahl. Samtidig blev ny orkesterrepræsentant præsenteret, nemlig Gabrielle Køhler Balling, som har overtaget pladsen efter Niklas Weishaupt, da han ønskede at stoppe. Hun er i dag orkesterrepræsentant sammen med Nina Maria Steen.

Bagefter fik Sakskøbing Tambourkorps' Venneforening holdt deres generalforsamling. Den foregik på samme zoom-møde.

Venneforeningens formand Martin Weishaupt bød velkommen og fremlagde årets beretning, ligesom kasserer Tina Larsen fremlagde regnskab, begge blev godkendt.

Hele deres bestyrelse valgte også at sige ja tak til genvalg. Så den består i dag af bestyrelsesmedlemmer: Anne-Käthe Hansen. Suppleanter: Mona-Lise Breitenstein og Vilma Jensen. Revisorer: Jens Pedersen, Rene B. Kappe og Merete Lohse.

Fra både Korpsets og Venneforeningens side lyder det med stor optimisme, at alle ser frem til, at året 2021 kun kan blive bedre end 2020. Der håbes stort på åbning af landet, så der kan komme liv og glade dage og ikke mindst masser af dejlig og skøn musik rundt til alverdens kommende arrangementer og ture. Kh.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE