cookie-og-privatlivspolitik
Adelgade skal være ensrettet, som tilfældet også har været for år tilbage. En større samling underskrifter til fordel for en ensretning endte med at gøre et stort indtryk på teknik, miljø og ejendomsudvalget i aftes.
Adelgade skal være ensrettet, som tilfældet også har været for år tilbage. En større samling underskrifter til fordel for en ensretning endte med at gøre et stort indtryk på teknik, miljø og ejendomsudvalget i aftes.
Foto: Kim Møller Pedersen

Saxkjøbing Avis

Ensretning vender tilbage

Efter at have været ensrettet i årtier blev hovedgade åbnet for trafik i begge retninger - nu bliver den ensrettet igen.
02. februar 2019 kl. 08:36 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Det kan betale sig at sætte sin underskrift på en samlet protest med mange andre og sende det hele ind til et udvalg af lokalpolitikere.

Sådan kunne man godt udlægge teksten oven på sidste uges møde i teknik, miljø og ejendomsudvalget i Guldborgsund Kommune, hvor det blev drøftet, om det skulle besluttes at ensrette Adelgade i Nysted.


Mange og store problemer

- Vi er mange i Nysted, der er meget utilfredse med, at Adelgade ikke er ensrettet mere. Det skaber mange og til tider store problemer, lød det i den skrivelse, der til sidst endte med at rumme cirka 200 underskrifter for en ensretning.

- Det gjorde indtryk på os med de mange underskrifter, og det var et enigt udvalg, som bestemte sig for, at der skal laves ensretning i Adelgade. Der har også været lidt med nogle sidespejle, der blev ramt, fortæller udvalgsformand Peter Bring-Larsen (G).

Han henviser til de cirka 200 borger-underskrifter for at få genindført ensretningen, og omkring 20 ud af cirka 150 husstande er med adresse i Adelgade, 100 fra Nysted og de resterende fra andre steder.

Udvalgsformanden kan ikke sige noget nærmere om, hvornår ensretningen helt præcist vil træde i kraft med ny skiltning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce