cookie-og-privatlivspolitik
NET plejer hvert år at holde majmarked på Torvet i Nysted, men dette var i år, ligesom mange andre arrangementer, blevet aflyst.
NET plejer hvert år at holde majmarked på Torvet i Nysted, men dette var i år, ligesom mange andre arrangementer, blevet aflyst.
Foto: Claus Hansen/arkiv

Saxkjøbing Avis

Erhvervs- og turistforening skal være paraplyforening

Nysted Erhvervs- og Turistforening går med planer om at omstrukturere foreningen
24. december 2020 kl. 07:17 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

NYSTED Coronaen har indtil videre sat planerne for et nyt projekt i Nysted Erhvervs- og Turistforening, NET, på pause. Planerne kommer til at betyde store ændringer i strukturen i foreningen.

- Vi ville egentlig gerne have, at NET blev en paraply for alle foreninger i Nysted gamle kommune. Som kunne gøre den stærkere og stå sammen. For at starte med det helt lavpraktiske ville vi lave en fælles kalender, så vi ikke lagde alle fastelavn oveni hinanden eksempelvis, fortæller Jens Frederiksen, der er formand i NET.

Men indtil videre er planerne om ændringen sat lidt på pause.

- Vi har lavet lidt en plan. Men vi skulle have holdt nogle møder. Og vi er også nået dertil, hvor vi skal til at skrive ud til alle foreninger i Nysted gamle kommune og få en tilbagemelding. Først skal vi have nogle møder med foreninger, og så skal vi have nogle borgermøder, fortæller Jens Frederiksen.

Tankerne om den nye har ligget i skuffen et stykke tid.

- Vi var sådan set klar med den ligeså snart, at NOF lukkede. Men vi har ikke rigtig kunnet komme i gang med det, fordi det kræver jo, at vi holder nogle møder. Til et borgermøde kunne der jo komme både 60 og 80. Det ved man jo ikke, fortæller formanden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce