cookie-og-privatlivspolitik

Saxkjøbing Avis

Fyraftensmøde på Falkevej

Møde om fjernvarmen mandag 1. november klokken 18.
27. oktober 2021 kl. 07:57 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING - Husk vores fyraftensmøde mandag 1. november, klokken 18.00 på Falkevej 64 (Beboerhuset), siger Frede Rasmussen fra Energiudvalget i Sakskøbing Boligselskab og fortsætter:

- Gå ikke glip af en spændende aften. Guldborgsund byråd er inviteret til at svare på spørgsmål. Mød op og vær med og få indflydelse på fremtiden eller bare lytte og blive inspireret. Dette er et opråb til os, der er fjernvarme-aftagere i Sakskøbing. Har byrådet en løsning på det problem, der er opstået omkring priserne.

Kan man eventuelt finde andre varmekilder ved Grøn omstilling som for eksempel varmepumper, jordvarme, solceller, genbrugsvarme - alternativerne er mange. Kan vi løsrive os fra fjernvarmen Refa? Og er dette fremtiden for at få råd til at betale varmen.

I Sakskøbing Boligselskab, som udgør over en fjerdedel af aftagerne fra fjernvarmeselskabet i Sakskøbing, vil vi have mange der får svært ved at betale for varmen i fremtiden.

Energiudvalget, som er nedsat i Boligselskabet, arbejder med at finde løsninger på dette, slutter Frede Rasmussen. Kh.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE