cookie-og-privatlivspolitik
Anne Dorte Michelsen kommer til Nysted.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Koncert med Anne Dorte Michelsen

Vinter- og Julekoncert i Nysted Biograf-Teater.
15. november 2019 kl. 05:00 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Fredag 22. november lægger en af Danmarks kendteste og bedste kvindelige sangere og sangskrivere vejen forbi Nysted.

I mere end 30 år har Anne Dorte Michelsen med held fanget livet og tiden ind i sine sange, der aldrig er stivnet i en form, men mange gange har skiftet retning - fra pop til ballader - fra melankoli til humor - og tilbage igen.

Udover sine egne sange, har Anne Dorte Michelsen i flere omgange tolket danske salmer og sange og har med stort held formået at give sit eget helt personlige bud på den fælles musikalske og poetiske arv.

Når Anne Dorte Michelsen i dag spiller sine vinter- og julekoncerter med en duo bestående af nogle af Danmarks bedste musikere, kommer publikum med hele vejen rundt. Fra hendes egne evergreens til nyere sange om det modne liv. Alt bundet sammen og sat i relief af danske salmer og klassiske sange, der føjer sig naturligt til Anne Dorte Michelsens eget materiale og tilsammen udgør en ny og overraskende helhed.

Alt dette er noget, der vil passe fint til den lille scene og den intime atmosfære i Nysted Biograf-Teater. Medvirkende er Anne Dorte Michelsen, guitar og sang: Johannes Nørrelykke samt klaver og sang: Tobias Stærbo.

Koncerten begynder 20.30, men allerede fra klokken 19.00 er der mulighed for at deltage i aftenens buffet. Koncertbillet og buffet kan købes på www.billetsalg.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce