cookie-og-privatlivspolitik
Fire millioner til Sakskøbing kan givetvis være grunden til, at Saxine stadig smiler.
Fire millioner til Sakskøbing kan givetvis være grunden til, at Saxine stadig smiler.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Millioner til byudvikling

Fire millioner kroner skal gøre byrum endnu bedre i 2021.
11. april 2021 kl. 07:38 Af Andreas Johansen

SAKSKØBING Teknik, miljø og ejendomsudvalget og kultur, fritid og bosætningsudvalget drøftede på et fællesmøde i juni 2020 en sag om igangsætning af en udviklingsplan for Sakskøbing.

Her indstillede de to udvalg at sende sagen videre med anbefaling til økonomiudvalget om at komme videre med projektet.

Økonomiudvalget drøftede sagen på et møde i november 2020 og skabte her arbejdstitlen for projektet, som på nuværende tidspunkt hedder "Sakskøbing Byrum".

Det har nu resulteret i, at der er blevet afsat hele fire millioner kroner til det, som kommunen kalder "Områdefornyelse uden for Nykøbing", og de penge tilfalder projektet, der skal fornye og forbedre Sakskøbing Byrum, for beslutningen blev vedtaget på et møde i teknik, miljø og ejendomsudvalget 15. marts.

Men det er ikke de eneste miliioner, der er på vej - der ligger måske mange flere de kommende år.

Annonce

I oplægget til projektet er der nemlig projekteret med 2,5 millioner kroner i årene 2022, 2023 og 2024 til selvsamme projekt.

Med det in mente er der ansat en projektleder per 1. marts og frem til og med første halvår af 2024.

"Der er udarbejdet et oplæg til organisering af projektet, hvor dele af styregruppen er på plads, og dele af projektarbejdsgruppen er på plads. Projektet løber frem til og med 1. halvår 2024, hvorfor der bliver behov for en fokuseret og målrettet indsats for at kunne gennemføre projektet inden for den afsatte tid. Den interne projektorganisering er derfor et særligt opmærksomhedspunkt, hvor deltagelse fra flere afdelinger med relevante kompetencer understøtter projektlederen og bidrager til at indsatser gennemføres til tiden," står der i referatet fra teknik, miljø og ejendomsudvalgets møde 15. marts.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE