cookie-og-privatlivspolitik
En kran løftede både op af vandet ved Maltrup Vænge Sejlklub.

4

Billeder

En kran løftede både op af vandet ved Maltrup Vænge Sejlklub.
Foto: Flemming K. Karlsen

Saxkjøbing Avis

Sæsonen for sejlads er forbi

Det var forleden tid til at få sejlbådene op af vandet i Maltrup Vænge.
24. november 2019 kl. 06:08

Annonce

Det er "Mary Rose's" tur til at komme op af vandet. En kran løfter forsigtigt båden op ved hjælp af to kraftige remme, og derefter bæres det hen til et stativ, der står og venter.

Holdet i Sakskøbing Bådelaug og Sejlklub Maltrup Vænge har været i gang i flere timer og faktisk også i flere dage. Derfor gled det hele som en temmelig velsmurt maskine forleden.

For bådenes ejere er det et vemodigt øjeblik, der markerer afslutningen på sejlsæsonen. Men det er også et temmelig afgørende indblik i, hvordan båden har det på vandsiden. Hvis der er osmose, altså glasfiberpest, kan det blive en dyr omgang.

Heldigvis for ejerne har de fleste både kun lidt skidt siddende, og det fjernes med en højtryksrenser, forklarer Sisse Buchleiner, hvis båd har bestået synet.

Selv om bådene er oppe af vandet, fortsætter de sociale arrangementer i klubben. Og når vi rammer uge 16, begynder en helt ny sejlsæson.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce