cookie-og-privatlivspolitik
John Brædder fra Guldborgsundlisten, Charlotte Skou, der er tandlæge og daglig leder af klinikken, samt Bo Abildgaard (S) i stolen, Henning Tønning (S) og Jens Erik Boesen (Guldborgsundlisten).
John Brædder fra Guldborgsundlisten, Charlotte Skou, der er tandlæge og daglig leder af klinikken, samt Bo Abildgaard (S) i stolen, Henning Tønning (S) og Jens Erik Boesen (Guldborgsundlisten).
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Sakskøbing Klinikken blev indviet

Forleden var der officiel indvielse af den nye tandklinik på Saxenhøj til særligt socialt udsatte borgere samt udskolingselever fra folkeskolerne.
11. november 2021 kl. 06:09 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING Formålet med den nye tandklinik på Saxenhøj er at øge livskvaliteten og tandsundheden hos borgerne, og tilbuddet er gratis for kommunens særligt socialt udsatte borgere.

Allerede tilbage i juni kunne man her i Folketidende læse om chef for Guldborgsund Tandpleje Henning Tønnings rundvisning i Sakskøbing Klinikken med tandlæge Charlotte Skou som daglig leder. I går var der så forsinket officiel indvielse på grund af coronaen.

Filialklinikken hører formelt under Center for Tandpleje Guldborgsund, og eksempelvis Specialtandplejen er nu også rykket med fra Nykøbing til Sakskøbing.

- For cirka et år siden besluttede vi i social, sundhed og omsorgsudvalget, at der skulle placeres en ny tandklinik her på Saxenhøj til vores særligt socialt udsatte borgere. Formålet er at øge tandsundheden og livskvaliteten blandt vores mest udsatte borgere ved at tilbyde gratis tandpleje, så vi dermed understøtter, at alle vores borgere har lige muligheder for at leve et godt og værdigt liv, lød det det blandt andet i indvielsestalen fra formanden for social, sundhed og omsorgsudvalget, Bo Abildgaard (S).KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE