cookie-og-privatlivspolitik
Den kulturhistoriske motorcykeltur er efterhånden blevet en tradition for mange motorcyklister.
Den kulturhistoriske motorcykeltur er efterhånden blevet en tradition for mange motorcyklister.
Foto: Else Glerup

Saxkjøbing Avis

Vand og kyster for motorcyklister

Museum Lolland-Falsters årlige kulturhistoriske motorcykeltur har vand som tema. I år finder turen sted søndag 8. september og starten er Skansen.
25. august 2019 kl. 05:57 Af Manfred Sørensen

Annonce

Søkrig, havmøller, kystfiskeri, fyrtårne, helligkilder og kystændringer er alle emner, som deltagerne i Museum Lolland-Falsters kulturhistoriske motorcykeltur i år, nærmere betegnet søndag 8. september, vil stifte bekendtskab med.

Turen har nemlig vand og kyster som tema.

Den kulturhistoriske motorcykeltur er efterhånden blevet en tradition for mange motorcyklister- de deltager år efter år. Mange kommer langvejs fra for at være med, og alle kan være med, unge som ældre, nye motorcykler såvel som veteranmotorcykler.

- Vi kører nemlig turen med en hastighed på max 70 km/timen. Og vi tilbyder altid de ældste motorcykler at køre forrest. Turen, der er på ca. 70 km, forsøger vi at lægge, så vi kommer ud på så mange små og spændende biveje som muligt, fortæller Anne Elmer, museumsformidler ved Museum Lolland-Falster, der er turens planlægger og guide.

Turen begynder ved p-pladsen ved Skansen for enden af Skansevej i Nysted.

Man kan møde op fra klokken 10 og få en god snak med de andre deltagere inden afgang klokken 11.

Turen slutter ved Femern-udgravningerne i Rødbyhavn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce