cookie-og-privatlivspolitik
Bag Wonderland på det gamle mejeri i Frejlev står Wonder Studios og som udgangspunkt en masse frivillige hænder, unge som gamle, der arbejder på lokationen for at skabe rammerne om især store rollespils-arrangementer.
Bag Wonderland på det gamle mejeri i Frejlev står Wonder Studios og som udgangspunkt en masse frivillige hænder, unge som gamle, der arbejder på lokationen for at skabe rammerne om især store rollespils-arrangementer.
Foto: Arkiv

Saxkjøbing Avis

Wonderland lander nye 200.000 til mejeriprojekt

Det er Wonder Studios, som står bag Wonderland-projektet på det gamle mejeri i Frejlev, og nu er der udsigt til nye og flere faciliteter.
04. januar 2020 kl. 06:48 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Det går støt og roligt derudaf med at omdanne Frejlevs gamle mejeri til et mere og mere fast og veludviklet tilholdssted for ikke mindst store rollespilsaktiviteter. Kort og godt er der udsigt til flere faciliteter - herunder et større køkken, nyt el og bedre belysning.

Sådan lyder vejen frem for projektet Wonderland på det tidligere mejeri, og den aktivitet vil kultur-, fritids- og bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune gerne være med til at støtte. Det sker helt præcist med et tilskud på 200.000 kroner fra Bosætningspuljen til Wonder Studios' erhvervelse af Frejlev Mejeri.

Wonder Studios har tidligere modtaget tilsagn om midler til medfinansiering af "Wonderland på Lolland" fra Lokale- og Anlægsfonden, LAG Lolland-Falster, Realdania og Landsforeningen Bifrost på i alt 1.240.000 kroner. Medfinansieringen fra Lokale- og Anlægsfonden til selve erhvervelsesdelen bliver dog først udbetalt, når projektet er færdigt i løbet af forsommeren.

Wonder Studios ønsker at skabe rollespilsaktiviteter for børn og unge, og et junior-rollespil er på vej i samarbejde med Guldborgsund Kommunes "Aktiv Sommer". Løbende i 2020 planlægges udover junior-rollespil en række arbejdsweekender, tre større rollespilsarrangementer og et halloween-arrangement.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce