cookie-og-privatlivspolitik
FC Københavns Peter Ankersen (til venstre) gjorde comeback i søndagens 2-2-kamp ude mod Vejle i søndags. Han scorede et mål undervejs.
FC Københavns Peter Ankersen (til venstre) gjorde comeback i søndagens 2-2-kamp ude mod Vejle i søndags. Han scorede et mål undervejs.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sport

Ankersen-test var negativ: FCK afventer svar på ny test

Peter Ankersen kom fra Genoa til FCK lørdag og spillede kamp søndag. Siden er coronaen eksploderet i Genoa.
29. september 2020 kl. 11:59 Af Ritzau

Annonce

Peter Ankersen blev lørdag præsenteret som ny FC København-spiller, og søndag var han på banen og scorede i superligakampen mod Vejle, der endte 2-2.

Samtidig med Ankersens comeback i FCK gjorde coronasmitten sit indtog i Genoa.

Mandag aften meldte italienske medier om 14 smittetilfælde blandt spillere og folk fra staben i den italienske fodboldklub.

Spørgsmålet er så, om Ankersen slap fra Genoa uden corona. Umiddelbart synes svaret at være ja.

- Han er testet to gange, senest for en time siden, den har vi ikke svar på endnu i sagens natur. Den første var negativ, lyder det tirsdag formiddag fra FCK's kommunikationschef, Jes Mortensen.

I FCK mener man således, at man gør alt, hvad man kan, for at sikre, at Ankersen ikke har taget coronasmitte med sig fra det italienske.

Ankersen har ifølge FCK ikke været sammen med resten af holdet i Genoa i den periode, hvor smitten efter FCK's oplysninger har bredt sig i den italienske trup.

- Og så var han ikke sammen med holdet i Genoa i den periode, de mener, det har spredt sig. Der var han på vej til os og indgik derfor ikke i hverdagen med holdet dernede, forklarer Jes Mortensen.

Blandt de smittede spillere i Genoa er blandt andre Lasse Schöne, som ikke var med i weekendens 0-6-nederlag ude til Napoli af samme årsag.

Det var til gengæld Lukas Lerager, som fik de første 70 minutter af søndagens afklapsning.

FCK skal torsdag på hjemmebane møde kroatiske Rijeka i den afgørende playoffkamp om at komme i Europa Leagues gruppespil.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historien om Kaj Munk skal… 27. oktober 2020 kl. 07.05

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce