cookie-og-privatlivspolitik
Damir Dzumhur fortæller på Instagram, at han er trukket ud af French Open, fordi hans træner er testet positiv for coronasmitte.
Damir Dzumhur fortæller på Instagram, at han er trukket ud af French Open, fordi hans træner er testet positiv for coronasmitte.
Foto: Robert Deutsch/Ritzau Scanpix

Sport

Coronavirus sender fem spillere ud af French Open

To spillere og en træner er blevet testet positiv for coronavirus op til French Opens kvalifikationsturnering.
21. september 2020 kl. 07:59 Af Ritzau

Annonce

French Open i tennis er ramt af coronavirus, inden grand slam-turneringen på Roland Garros-anlægget i Paris overhovedet er gået i gang.

Således er fem spillere blevet trukket ud af kvalifikationsturneringen, der begynder mandag, som følge af den smitsomme sygdom.

Det sker, efter at to spillere samt en træner er blevet testet positive for coronavirus.

- Turneringsarrangøren kan bekræfte, at to spillere fra kvalifikationsturneringen er blevet testet positiv. Og tre andre spillere har været i tæt kontakt med en træner, der er testet positiv, lyder det fra Frankrigs Tennisforbund (FFT).

- I overensstemmelse med turneringens sundhedsprotokoller vil de fem spillere ikke konkurrere i kvalifikationsturneringen, men isolere sig selv i en periode på syv dage. I alt er der gennemført omkring 900 test siden 17. september.

Arrangøren sætter ikke navn på de fem spillere. Men på Instagram skriver den bosniske spiller Damir Dzumhur, at han er trukket ud af turneringen, fordi hans træner, Petar Popovic, er testet positiv.

To danskere er med i kvalifikationsturneringen. Det er Mikael Torpegaard hos herrerne og Clara Tauson hos kvinderne.

Hovedturneringen begynder på søndag, og i modsætning til den seneste grand slam-turnering, US Open i New York, vil et begrænset antal tilskuere få adgang til de største baner i Paris.

Faktisk var det planen, at 11.500 tilskuere ville få adgang til anlægget hver dag. Men efter en stigning i antallet af coronasmittede i Frankrig er tallet reduceret til 5000.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce