cookie-og-privatlivspolitik
Nykøbing FC's topscorer Mathias Kristensen (9) er klar igen efter overstået karantæne.
Foto: Flemming K. Karlsen

Sport

Det handler om tålmodighed

Nykøbing FC vil tilbage på vindervejen i hjemmekampen mod Vanløse
05. april 2021 kl. 07:53 Af Torben Mølgaard

NYKØBING Det var en flok slukørede spillere fra Nykøbing FC, der forrige lørdag traskede ud af CM Arena med uforløst sag efter det målløse opgør mod Hillerød.

En skuffelse for det ubesejrede tophold, der var længe om at skabe målchancer og fremtvinge det nødvendige pres mod et velorganiseret nordsjællandsk mandskab.

Mandag eftermiddag skal "bjørnebanden" på ny på arbejde med at nedbryde en forventet velpolstret defensiv, når Vanløse besøger rækkens duks.

- Det var i hvert fald det, vi oplevede, da vi spillede i Vanløse i efteråret, husker Nykøbing FC's cheftræner Claus Jensen om 1-1 opgøret i den københavnske forstad.

- Vi møder et fysisk godt og kompetent mandskab, der står dybt, så det er op til os at gribe initiativet, pointerer cheftræneren.

Annonce

- Det skal blive bedre end vores første halvleg mod Hillerød, men det handler også om tålmodighed og evnen til at nedbryde modstanderen ved at få dem til at løbe så meget, at de bliver trætte i løbet af de sidste 45 minutter, fastslår Claus Jensen.

Det har været devisen i mange af NFC's kampe i denne sæson, hvor sejrene i mange tilfælde først er kommet i hus efter pausen.

Måske bliver det lidt nemmere - og hurtigere - at nedbryde Vanløse, der ikke har fået en god start på foråret med nederlag til lokalrivalen Brønshøj og Avarta og senest uafgjort mod FA 2000.

Tilmed må mandagens gæster undvære to af stamspillerne i form af Daniel Dara i forsvaret og Simon Haages på midtbanen, der begge afsoner karantæne.


Topscoreren er tilbage

På dette punkt kan hjemmeholdet glæde sig over, at topscorer Mathias Kristensen er tilbage efter at være sluppet ud af straffeboksen.

Annonce

- Det giver selvfølgelig nogle flere muligheder i offensiven, siger Claus Jensen, der holder kortet med startopstillingen skjult.

Men mon ikke Sebastian Koch efter et succesfyldt indhop mod Hillerød skal med i start-11'eren. Han bringer både speed og mere direkte dybdeløb fra sin kant.

Hans kollega på modsatte fløj, Nicolai Jessen, er formentlig endnu ikke klar til en startplads, men der venter nok en bænkeplads ved siden af bl.a. Søren Christensen, der også snart virker klar til at komme i aktion.

Nykøbing FC skal forsvare det store forspring på førstepladsen, som inden rundens program lyder på komfortable ni point.

Der er kick off i CM Arena i overmorgen kl. 15:00 - uden tilskuere, men du kan følge opgøret i Radio SydhavsØerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00

AF: PAW HALLANDSON

Sol og vind går helt i sort… 02. april 2021 kl. 21.47

Annonce

ANNONCE