cookie-og-privatlivspolitik
Emma Nørholm Koch kom hjem med to finalesejre fra internationalt stævne i Holland.
Emma Nørholm Koch kom hjem med to finalesejre fra internationalt stævne i Holland.
Foto: Privat

Sport

Emma helt til tops i Holland

Riffelskytten fra Nykøbing fortsætter med at lave topresultater.
11. februar 2020 kl. 08:05 Af Allan Plenborg

Annonce

HAAG Emma Nørholm Koch fortsætter med at imponere på den store scene. Senest ved det internationale stævne Intershoot 2020 i Haag, Holland, hvor Nykøbing-pigen repræsenterede det danske juniorlandshold i luftriffel på flotteste vis.

Emma Nørholm Koch havde bedste individuelle resultat i alle tre kvalifikationsrunder, fik to finalesejre - på første- og tredjedagen - samt en fjerdeplads.

På førstedagen torsdag skød Emma Nørholm Koch 624,7 point i kvalifikationen og 250,3 point i finalen. Fredag lød scoren i kvalifikationen på 625,3, hvilket Nykøbing-skytten gjorde en spids bedre lørdag, hvor hun skød 625,6 i kvalifikationen og 248,8 i finalen.

- Jeg er rigtig godt tilfreds. Jeg synes, at min skydning ligger rigtig stabilt og arbejder målrettet med at finpudse og få mit mentale fokus helt på plads.

- Og er så glad for, at det er lykkes mig både i Gundsølille, hvor jeg vandt alle tre dage og så nu i Holland at bringe det, jeg knokler med ud på banen, siger Emma Nørholm Koch, som søndag rejste tilbage til Kongsvinger i Norge, hvor hun går på idrætsgymnasiet.

Men allerede onsdag vender hun tilbage til Danmark for at deltage i Denmark Open Air i Vildbjerg fra torsdag til søndag.

Næste uge har hun fri fra gymnasiet og vil tilbringe ugen hos familien og træne på sin hjemmebane i Nykøbing, inden hun i slutningen af ugen rejser til Polen for at deltage i EM.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce