cookie-og-privatlivspolitik
Emma Nørholm Koch, her i gang med opvarmningen til lørdagens konkurrence, blev samlet nummer to ved LF-Open i Eskilstrup-Hallerne i riffelskydning for juniorer.

2

Billeder

Emma Nørholm Koch, her i gang med opvarmningen til lørdagens konkurrence, blev samlet nummer to ved LF-Open i Eskilstrup-Hallerne i riffelskydning for juniorer.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Sport

Emma stærk på hjemmebane

Lokal riffelskytte levede op til de høje forventninger.
02. december 2019 kl. 19:40 Af Thomas Jensen

Annonce

ESKILSTRUP Det er sjældent, at den lokale riffelskytte Emma Nørholm Koch konkurrerer nærmest på hjemmebane, men ved weekendens LF-Open i Eskilstrup-Hallerne skulle hun bevise ikke mindst over for sig selv, at formen er på hastigt fremmarch.

Ved weekendens stævne i 10 meter luftriffel, som også tæller med som kvalifikation til junior-EM, leverede hun stabilt over alle tre konkurrencedage

Fredag eftermiddag lagde hun for med en andenplads i kvalifikationen efter de 60 skud med 623,8 point og en samlet trejdeplads i finalen. Lørdag eftermiddag blev hun nummer fire i finalen efter en indledende skydning, der kastede 622,2 point af sig. Og på stævnets sidste dag kunne hun indtage det næstøverste trin på medaljeskamlen efter en finaleskydningen. Den indledende skydning søndag gav hele 624,1 point.

Emma Nørholm Koch, der kommer fra Nykøbing F. Skytteforening, men nu repræsenterer Ballerup og bor i Norge, hvor hun træner og går på gymnasiet, har rykket sig i positiv retning det seneste år, hvor hun også har fået tilknyttet en mentaltræner. Det har givet hende det sidste boost i forhold til at skyde op mod de allerbedste.

Således var hun ved stævnet bedste danske skytte i juniorrækken, og fører også ranglisten hos Dansk Skytte Union.

Den tidligere Tingsted-skytte Betina Petersen, der nu repræsenterer Ølstykke, var også godt skydende på hjemmebane, og især søndag var hun med helt fremme med en syvendeplads i den afsluttende kvindefinale.

Fredag eftermiddag blev Betina Petersen nummer 11 i kvalifikationen, og det resultat gentog hun lørdag eftermiddag, hvor det ikke blev til en finale blandt de otte bedste, mens søndagens kvalifikation kastede en syvendeplads af sig, som hun altså gentog i finalen.

Marcus Errebo fra Maribo Skytteforening gjorde sig også positivt bemærket med en finalesejr i ti meter luftpistol søndag eftermiddag, efter at han på de to foregående konkurrencedage havde skudt en anden- og en tredjeplads hjem.

Hos seniorerne var Hanne Andersen fra den arrangerende klub Tingsted Skytteforening med helt fremme i gårsdagens finale i ti meter luftriffel, hvor hun noget overraskende skød sig helt op på en afsluttende andenplads efter at havde kvalificeret sig til finalen på en sjetteplads i kvalifikationen.

Stævnet, der havde deltagerne fra otte nationer, bød på fire danske rekorder, tre svenske og en enkelt tysk rekord.

- Det beviser, at stævnet har et højt sportsligt niveau, sagde stævneleder Mikael Green fra Tingsted Skytteforerning sent søndag aften.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang asfalt i… 13. august 2020 kl. 07.43

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

Annonce