cookie-og-privatlivspolitik
Kasper Jensen er tilbage i NFC-trøjen og klar til kamp i morgen mod Roskilde KFUM, hvis hans spillertilladelse fra Norge går i orden.
Kasper Jensen er tilbage i NFC-trøjen og klar til kamp i morgen mod Roskilde KFUM, hvis hans spillertilladelse fra Norge går i orden.
Foto: Frederik Scheuermann

Sport

En rigtig bjørn vender hjem

Kasper Jensen er tilbage i den marineblå trøje.
16. april 2021 kl. 09:00 Af Thomas Jensen

NYKØBING Efter mindre end et år i norsk fodbold er forsvarsspilleren Kasper Jensen tilbage i Nykøbing FC.

Han kom hjem af familiære årsager fra den norske klub Brattvåg et år før tid, og har i de sidste par måneder trænet med i sin gamle klub Nykøbing FC.

Det har han gjort så godt, at manager Claus Jensen nu har indlemmet ham i truppen, og udstyret ham med en kontrakt gældende fra 1. juli og et år frem.

I resten af indeværende sæson spiller han som amatørspiller.


Skader i bagkæden

Det er skader i bagkæden hos Andreas Holm og senest Jacob Egeris, der har tvunget Claus Jensen til at handle, og løsningen havde han gående i folden i forvejen.

Annonce

- Jeg er rigtig glad for at byde Kasper velkommen tilbage i NFC. Han kender vores værdier, og han ved, hvad vi står for. En spiller med rutine og en der vil tage ansvar, så jeg havde da håbet på at det kunne falde på plads med det kontraktmæssige.

- Det tror jeg egentlig også Kasper havde, og timingen var rigtig nu i forhold til at indlemme ham som fuldgyldigt medlem af truppen igen, siger Claus Jensen uden specifikt at nævne skaderne til Jacob Egeris og Andreas Holm.

Men falder spillertilladelsen på plads inden morgendagens hjemmekamp mod Roskilde KFUM, så er Kasper Jensen en del af truppen til det opgør.


Norsk eventyr

Kasper Jensen forlod Nykøbing FC i januar 2020 for at leve drømmen ud om en udenlandseventyr, der gik til den norske 2. divisionsklub Brattvåg, men coronaen betød, at det aldrig blev det store sus med kun 13 kampe, og da en familieforøgelse også skabte lidt udfordringer i hverdagen, besluttede familien at vende hjem til Danmark igen.

- Det hele er gået stærkt, og det lå ikke helt i kortene, at jeg skulle spille igen på topplan, men så opstod der et hul i NFC, og så vendte jeg tingene derhjemme, og vi blev enige om, at det godt kunne lade sig gøre, siger Kasper Jensen, der er glad for at være tilbage i NFC-trøjen.

Annonce

En del af holdet

- Jeg har aldrig lagt skjul på, at NFC er min klub, og det er dejligt igen at være en officiel del af holdet, siger Kasper Jensen, der er klar, hvis Claus Jensen skulle få behov for ham.

- Det er et stykke tid siden, jeg har spillet kamp, men den fysiske form er fin. Der er selvfølgelig forskel på træning og kamp, men jeg har da relativt mange kampe både i 1. og 2. divisoin, så det kan jeg forhåbentlig trække lidt på, siger Kasper Jensen.

Han debuterede helt tilbage i 2014 for NFC i en 2. divisionskamp mod SC Egedal under træner Jens Olsen. Fratrukket en enkelt afstikker på et års tid i Hvidovre, har han repræsenteret Bjørnebanden indtil januar 2020 og står indtil videre noteret for 177 kampe og 14 mål.

Han nåede ikke at rykke ud med NFC i sommer, da han dengang var i Norge, men målsætningen er helt klart at komme tilbage i 1. division.

- Det er da planen, kommer det tørt fra den 26-årige forsvarsspiller.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

Annonce

ANNONCE