cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Lillie har flere gange været til U20-VM med det danske ungdomslandshold. Her ses han i aktion mod Rusland i 2016.
Thomas Lillie har flere gange været til U20-VM med det danske ungdomslandshold. Her ses han i aktion mod Rusland i 2016.
Foto: Lehtikuva/Reuters

Sport

Esbjerg Energy henter dansk mesterkeeper i Rungsted

Thomas Lillie forlader Rungsted og fortsætter karrieren på vestkysten. Her afløser han Mathias Seldrup i målet.
04. juni 2020 kl. 07:11 Af Ritzau

Annonce

Ishockeyklubben Esbjerg Energy får en DM-guldvinder i målet, når næste sæson går i gang til efteråret.

Klubben har skrevet kontrakt med Thomas Lillie, der senest har spillet i Rungsted Seier Capitals. Han var førstekeeper, da den nordsjællandske klub vandt det danske mesterskab i 2019.

Den 24-årige målmand kommer oprindelig fra Vojens, men har allerede været vidt omkring i en karriere, der også har sendt ham forbi Växjo i Sverige og Frederikshavn White Hawks.

- Thomas Lillie er en spiller, som vi i Esbjerg Energy har fulgt og spillet imod gennem flere sæsoner. Han er en god og solid sønderjyde med sunde værdier, siger Esbjerg Energys formand, Søren Mathiasen, i en pressemeddelelse.

Lillie var en del af det danske U20-landshold, der overraskende nåede kvartfinalen ved A-VM i både 2015 og 2016. Han er også noteret for et par kampe på seniorlandsholdet.

Thomas Lillie afløser førstemålmand Mathias Seldrup, som er skiftet til Frederikshavn. Nu går esbjergenserne på jagt efter en endnu en keeper, der kan fuldende næste sæsons målmandsduo.

- Tanken er, at Thomas Lillie skal konkurrere om spilletiden med mindst én anden kvalificeret og kompetent målmand, siger Søren Mathiasen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce