cookie-og-privatlivspolitik

Sport

FC Nordsjælland tager første sæsonsejr mod Sønderjyske

FC Nordsjælland vandt sin første kamp i denne superligasæson, da det blev til 2-0-sejr ude over Sønderjyske.
02. august 2021 kl. 21:00 Af Ritzau

Efter et enkelt point i de to første superligakampe formåede FC Nordsjælland at vinde sæsonens første sejr, da det mandag blev til en 2-0-triumf ude mod Sønderjyske.

FCN's sejr var fuldt fortjent, for efter en livlig og tempofyldt start formåede FCN at få kontrol over bolden og dermed sætte sig på opgøret.

Sønderjyske havde svært ved at skabe de store chancer mod et som altid boldsikkert FCN-hold, som gennem hele kampen lod pasningerne flyde godt, mens hjemmeholdets spillere havde rigeligt at se til med at jagte bolden.

Med resultatet rykker FC Nordsjælland op på fire point, som Sønderjyske også har.

Kampen åbnede livligt med chancer i begge ender. Den bedste tilfaldt Sønderjyskes kantspiller Jeppe Simonsen, som headede over mål fra kort afstand.

Annonce

Efter den meget tempofyldte start kom der lidt mere ro på efter 20 minutter, hvor ingen af holdene formåede at komme frem til det store.

Gæsterne fra FCN sad på det meste mod halvlegens slutning og fik scoret kort før pausen, da højrekanten Oliver Villadsen sendte et indlæg i kassen efter to afslutninger.

Det helt store Sønderjyske-tryk mod gæsternes mål udeblev efter pausen, da gæsterne formåede at fjerne ethvert form for pres fra ved at holde godt fast i bolden.

Kampen blev lukket kort før tid, da den lynhurtige FCN-angriber Simon Adingra opsnappede en tilbagelægning og nemt kunne lægge bolden i nettet.

Til allersidst var FCN tæt på at sætte yderligere trumf på, da gæsterne ramte træværket to gange, inden FCN's midtbanespiller Abu Francis blev udvist for en sen tackling.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE