Annonce
Sport

Flader funderer over fremtiden

NFH's Sofie Flader i en af sine karakteristiske gennembrud. I aften spiller hun efterårssæsonens sidste kamp på hjemmebane mod Team Esbjerg. Foto: Claus Hansen

NFH's allroundspiller Sofie Flader har kontraktudløb til sommer.

NYKØBING NFH har ni spillere med kontraktudløb efter denne sæson.

En af dem er allroundspilleren Sofie Flader, der egentlig var hentet som primært forsvarsspiller, da hun kom fra Aarhus United i sommeren 2020, men hun har udviklet sig til også at være en vigtig brik i træner Jakob Larsens angrebsspil.

46 mål er det blevet til i indeværende sæson for Sofie Flader, der endnu ikke aner, hvad fremtiden skal bringe, når denne sæson er overstået.

- Der er ikke noget på plads, så tiden må vise, hvad der kommer til at ske. Det, jeg kan sige, er, at jeg har været rigtig glad for at være her, så hvis det hele passer, så vil jeg ikke afvise at fortsætte i Nykøbing, siger Sofie Flader, der indrømmer, at det er en smule irriterende, at fremtiden ikke er på plads.

- Som håndboldspiller er det altid lidt frustrerende ikke at vide, hvad man skal. Man er jo kun et menneske, og det giver da lidt mere ro i maven, hvis man ved, hvad man skal. Men jeg også har vænnet mig til, at det er en del af gamet. og man kan godt mærke, at klubberne er presset i forhold til at få budgetterne og trupperne på plads. Det har nok noget med corona at gøre, uden at jeg skal kloge mig ret meget på det, lyder det fra Sofie Flader, der har en fortid i København Håndbold og Aarhus United.

Hvornår hun har sin fremtid på plads, har hun ingen anelse om.

- Nej. Det er meget svært at sige noget om.

Voldsom udfordring

I aften gælder det så Team Esbjerg, der har vundet 10 kampe i træk i Håndboldligaen og også gør det rigtig godt i Champions League, så det bliver en voldsom udfordring, erkender Sofie Flader.

- De har klaret det rigtig godt på det seneste i alle turneringer, men det er en kamp, jeg ser frem til, for der er en tendens til, at man må gå lidt hårdere til modstanderne, når det er et tophold, man møder, og det kan jeg rigtig godt lide. Men ingen tvivl om, at det bliver en rigtig hård kamp. Dog synes jeg, vi har en chance for at drille dem. Det har vi før gjort på hjemmebane, understreger Sofie Flader.

Aftenens opgør mod Håndboldligaens nummer tre hjemme i Lånlet Arena sætter samtidig punktum for efterårssæsonen, da turneringen går i dvale indtil januar på grund af VM-slutrunden i Spanien i december.

Med uafgjort er NFH sikker på at slutte på femtepladsen efter første turneringshalvdel, og mindre kan nok også gøre det, da nærmeste udfordrer Silkeborg-Voel har en svær udekamp i Viborg, som deres sidste kamp i aften.

- Hvis vi kan ende på en femteplads, er det meget tilfredsstillende. Det havde jeg gerne solgt den for, siger Sofie Flader.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Husk coronapas

NFH kan stille i næsten stærkeste opstilling i aften. Kun Mia Solberg Svele og Charlotte Mikkelsen genoptræner stadig, men sidstnævnte er begyndt at have en bold i hånden og træner med på skånekost, mens norske Mia Solberg Svele stadig kun styrketræner uden bold.

Tilskuerne til aftenens kamp skal medbringe gyldigt coronapas, og har man ikke mulighed for at komme i hallen, kan opgøret følges både på TV2 Sport, der har NFH-Team Esbjerg som hovedkampen i aften, og på Radio SydhavsØerne.

  • NFH's Sofie Flader i en af sine karakteristiske gennembrud. I aften spiller hun efterårssæsonens sidste kamp på hjemmebane mod Team Esbjerg. Foto: Claus Hansen
Annonce
Sport

Endnu en nedtur i Parken - Nykøbing FC kan ikke score mål

Sport

Efter tre store øretæver: - Synes vi havde fortjent mere mod AB

Annonce
Annonce
Sport

Endnu en nedtur i Parken - Nykøbing FC kan ikke score mål

Guldborgsund

Endnu et tomt butikslokale får nyt liv: Martin udvider butikken

Sport

Efter tre store øretæver: - Synes vi havde fortjent mere mod AB

Vejret

Rekord slået: Drivvåd april er den vådeste i 150 år

Lolland

De er blandt Danmarks bedste

112

Fulde og fartglade bilister stoppet

Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Annonce
Annonce
Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier