Forhadt Neymar redder PSG i overtiden med akrobatisk spark

Neymar scorede sejrsmålet mod Strasburg dybt inde i overtiden. Foto: Martin Bureau/Ritzau Scanpix

Neymar blev helt i sit comeback efter en skadespause og en sommer, hvor han forsøgte at komme væk fra PSG.

Fodboldstjernen Neymar blev lørdag matchvinder i sit comeback for Paris Saint-Germain i den franske liga.

Mere end et minut inde i overtiden scorede brasilianeren sejrsmålet, da PSG slog Strasburg med 1-0.

Bolden blev slået ind i feltet, hvor Neymar med ryggen til mål på akrobatisk vis fik flugtet bolden i mål via den ene stolpe.

Det var Neymars førte kamp for PSG siden maj, efter at han blev skadet i slutningen af sidste sæson.

Denne sommer har brasilianeren ihærdigt forsøgt at komme væk fra PSG, men skiftet blev aldrig til noget. Derfor er Neymar fortsat i den franske mesterklub, hvilket ikke behager alle PSG-fans.

Under opvarmningen til opgøret mod Strasburg blev der piftet af Neymar, og et banner opfordrede ham til "at skride".

Kort efter sin scoring fik Neymar faktisk bolden i mål igen, men det blev efterfølgende annulleret.

Efter sejren udtrykte brasilianeren forståelse for PSG-tilhængernes frustrationer.

- Jeg forstår fansene, og jeg ved, det var svært for dem. Men fra nu af og fremover er jeg PSG-spiller.

- Jeg er vant til at blive buhet af i løbet af min karriere. Nu kommer alle kampe til at føles som udekampe, siger Neymar ifølge det spanske medie Sport.

- Alle vidste, hvor jeg ville hen. Jeg sagde det og gentog det. Jeg vil ikke gå i detaljer med, hvad der skete i forhandlingerne (mellem Barcelona og PSG, red.). Alle ved, hvad de gjorde i den periode. Det er tid til at komme videre. Jeg er PSG-spiller og vil give alt, jeg har, på banen.

PSG topper den franske liga med 12 point efter fem kampe.

Senere lørdag fik Kasper Dolberg debut for Nice, som på udebane tabte 1-2 mod Montpellier. Den tidligere Ajax-spiller blev udskiftet efter 78 minutter.