cookie-og-privatlivspolitik

61

Billeder

Pinsecup 2016
Foto: Flemming K. Karlsen

Sport

Masser af pinsebold med stjernedrys

BILLEDSERIE: I hundredevis af piger og drenge piger og drenge lod sig ikke genere af pinsens lunefuldvejr, men kæmpede bravt. Klik ind på artiklens første billede og se den store billedeserie.
16. maj 2016 kl. 09:33 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Nykøbing FC har for 19. gang afviklet Border Shop pige pinsecup i de seneste dage, og mens der hos drengene fortsat spilles kampe, blev der søndag hos pigerne rundet af for denne gang.

Et par hektiske dage er således vel overstået for de mange frivillige bag pigernes pinsecup, og hos formand for Border Shop pige pinsecup-udvalget Rene Olsen er der masser af tilfredshed at spore.

-Det er gået supergodt. Vi har hverken haft sure forældre, problemer med dommere eller nogen fodboldskader. Alt er gået rigtig godt, så vi er meget tilfredse, lyder det fra Rene Olsen.

Hele lørdagen var der lutter solskin at spille i, mens det søndag ind imellem blev til enkelte kortvarige byger. 650 piger på 65 tilmeldte hold i aldersgruppen 8-15 år gav hinanden masser af kamp til stregerne, og i U13 A-række blev NFC´s piger kåret som vindere, mens det i U12 B-række blev til en flot andenplads til NFC´s fodboldpiger.

Alle deltagende piger fik også lejlighed til at lade sig underholde lørdag aften af Isabel, som vandt Voice Junior 2015. Og det var et populært indslag på overnatningsstedet hos CELF.

-Da Isabel havde optrådt i en 35-40 minutter, var der mulighed for at få autografer. Det tog en hel time, inden hun var færdig med det, fortæller Rene Olsen om lørdag aftens stjerndrys over pinsecup.

Årets live-streaming fra drengenes pinsecup har også været populær. Og til næste år vil der ifølge Rene Olsen også blive satset på live-streaming fra pigernes pinsecup.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce