Annonce
Sport

Nick vil med videre på rejsen

Assistenttræner Nick Szwiec vil tage Team Sydhavsøerne det sidste skridt op i Håndboldligaen og bliver i klubben mindst halvanden sæson endnu. Foto: Jan Knudsen

Team Sydhavsøernes assistenttræner fortsætter sammen med Ian Marko Fog.

MARIBO Team Sydhavsøerne går efter kontinuitet også på trænerposterne, og derfor fortsætter Nick Szwiec i endnu en sæson udover den igangværende.

Dermed kan han se frem til sin femte sæson som assistenttræner i Team Sydhavsøerne.

De tre første sammen med daværende cheftræner Johan Zanotti og nu fortsætter samarbejdet med den nuværende chef Ian Marko Fog mindst én sæson mere.

Nick Szwiec kunne have valgt at stoppe efter denne sæson, men det ser han ikke nogen grund til, og ifølge ham giver det også god mening, at chefen og assistenten følges ad kontraktmæssigt, da Ian Marko Fog også har et år mere på kontoen.

- Jeg tror virkelig på det her projekt, og min ambition er den samme som for fire år siden, da jeg kom hertil. Vi skal være med helt fremme i 1. division og på sigt spille med om oprykning til Håndboldligaen. Det er en rejse, jeg rigtig gerne vil være en del af, siger Nick Szwiec, der mener, at der bliver lagt lag på hele tiden.

- Allerede nu spiller vi jo meget bedre, end vi gjorde for at halvt år siden og ligger aktuelt nummer tre, selv om vi har implementeret mange nye ting, da vi skiftede cheftræner i sommer, pointerer Nick Szwiec, der kom til, da klubben tog et mindre skridt tilbage og skruede lidt ned på ikke mindst lønningerne til spillertruppen - og satsede på lidt yngre og måske mere sultne spillere.

Målsætningen blev også sænket en smule, men nu ser det ud til, at strategien har båret frugt, og man igen tør drømme om at være med, hvor det er rigtig sjovt.

Nu skal det være

- Det er naturligt for os at hæve ambtionen nu og ikke længere gå og fedte den af med, at vi er tilfredse med at ligge i 1. division. Nu vil vi gerne op, lyder det med overbevisning i stemmen fra Nick Szwiec, der har fået sin håndboldopdragelse i Rødby HK, og netop det lokale er også et vigtigt parameter for ham.

Derfor glæder det ham også, at der i de seneste kampe mod Otterup og senest HEI er blevet brugt hele fem spillere, der har fået deres håndboldopvækst i Team Sydhavsøerne.

- Det er nogle talentfulde gutter, der skal blive ved med at arbejde hårdt, så skal de nok blive klar til at få flere minutter på banen, tilføjer Nick Szwiec, der har ligget og pendlet til træning og kamp mellem bopælen på Vesterbro i København og Maribo-Hallen, men det er slut nu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flytter hjem

Familien, der også tæller en kæreste og to mindre børn, er netop flyttet til Kraghave i udkanten af Nykøbing, hvor Nick Szwiec sammen med håndværkerne arbejder med at modernisere en ældre villa, der skal være basen mange år frem i tiden.

- Vi vil gerne give vores børn den opvækst, som vi selv har fået, og samtidig får man meget mere for pengene hernede, plus at vi kommer tættere på familien, så det giver rigtig god mening for os, påpeger Nick Szwiec, der ved siden af håndboldtrænergerningen har lærertimer på en skole i Købehavn.

  • Assistenttræner Nick Szwiec vil tage Team Sydhavsøerne det sidste skridt op i Håndboldligaen og bliver i klubben mindst halvanden sæson endnu. Foto: Jan Knudsen
Annonce
Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

Guldborgsund

Truet træleopard bidt ihjel: - Helt ekstremt øv

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
Erhverv

Prisvindende lokal møbelproducent begæret konkurs

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Sport

Spændende pokallodtrækning: - TSØ skal møde gamle kendinge

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster

112

Forsøgte at stikke af fra politiet: Forklaringen fandt de på hans bopæl

112

Tiltalt for drab på spædbarn vil skilles

Guldborgsund

Her er de udfordret af opkørte stier