cookie-og-privatlivspolitik
Andreas Jochumsen skal køre i en BMW for fynske Outzen Motorsport i den nye Super GT-sæson.

2

Billeder

Andreas Jochumsen skal køre i en BMW for fynske Outzen Motorsport i den nye Super GT-sæson.
Foto: Privat

Sport

Nørre Alslev-dreng skriver kontrakt med fynsk team

Andreas Jochimsen stiler efter at vinde det danske mesterskab.
14. april 2021 kl. 19:10 Af Allan Plenborg

NØRRE ALSLEV Andreas Jochimsen har en drøm og et mål: Han vil vinde det danske motorsportsmesterskab for professionelle kørere i årets Super GT-serie.

Den 23-årige Nørre Alslev-dreng har skrevet kontrakt med Outzen Motorsport fra Ringe på Fyn og vender således tilbage til Super GT-serien, som han var en del af i 2019.

Årets løbsserie er ændret således, at to kørere nu deles om en bil.

Og Andreas Jochimsen får en kompetent bilkammerat i Kevin Rossel, der vandt den professionelle afdeling i Super GT i 2019.

- Vi skal skiftes til at køre bilen, hvor det handler om at skrabe så mange point sammen som muligt, siger Andreas Jochimsen.

Annonce

Han har skullet medbringe en sum penge for at få et sæde i Outzen Motorsports bil, men de er skaffet hos velvillige sponsorer fra primært Lolland-Falster og Sjælland.

Oprindeligt var planen, at Andreas Jochimsen skulle køre sammen med Nykøbing-drengen Mikkel Mac, som sidste år kørte en flot andenplads hjem. Men Mikkel Mac og Outzen Motorsport kunne ikke blive enige om de økonomiske betingelser for et fortsat samarbejde.

Det første af syv løb i Super GT-serien køres i weekenden 24.-25. april på Padborg Park i Sønderjylland, men allerede i dag får Andreas Jochimsen lejlighed til både at teste bilen og banen, idet han kører nogle testløb på netop Padborg Park.

- Det bliver superspændende. Jeg glæder mig helt vildt til atter at køre race, siger Andreas Jochimsen, som ikke fik kørt mange løb i 2020.

- Det blev kun til to løb i Euro Nascar-serien, bemærker Andreas Jochimsen, som til dagligt er ansat som sælger på fuld tid hos XL Byg i Roskilde, som i parentes bemærket er en af hans store sponsorer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

Annonce

ANNONCE