cookie-og-privatlivspolitik
Højrefløjen Sofie Olsen har sat sit navnetræk på en ny kontrakt med NFH.
Højrefløjen Sofie Olsen har sat sit navnetræk på en ny kontrakt med NFH.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Sofie Olsen fortsætter i NFH

Højrefløjen har underskrevet en ny aftale for de kommende to sæsoner.
16. februar 2021 kl. 09:39 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Det bliver også med Sofie Olsen på højre fløj, at NFH starter sæsonen op efter sommerferien.

Den 26-årige fløjspiller - med en fortid i Ajax København og på flere danske ungdomslandshold - har forlænget aftalen, der udløber til sommer.

Hun kom til NFH tilbage i 2017, hvor hun stod lidt i skyggen af Ayaka Ikehara, men da japaneren blev korsbåndsskadet i januar 2019 og sidenhen skiftede til Odense i 2020, kom Sofie Olsen længere frem i rampelyset og har udviklet sig til et sikkert kort på positionen.

Et kort, som træner Jakob Larsen gerne vil beholde.


Kulturbærer

- Sofie har udviklet sig meget i de to sæsoner, hun er blevet førstevalg og fremstår efter min opfattelse som en af de bedste højre fløje i Danmark, siger Jakob Larsen, der roser hendes scoringsprocent, som er stigende. Og så noget som ikke ret mange måske lægger mærke til:

Annonce

- Hendes forsvarsspil har også udviklet sig, og jeg synes faktisk, hun er undervurderet i den ende af banen, for hun dækker rigtig godt op, lyder det fra Jakob Larsen, der har trænet Sofie Olsen, siden hun kom til klubben i 2017.

- Sofie er god for holdet både på og udenfor banen, og så er hun en af de spillere, der har været her længst, så kulturbærer synes jeg også godt, man kan kalde hende, siger cheftræneren.


Hjerteklub

Der var ingen tvivl hos Sofie Olsen om, at hun skulle fortsætte i NFH.

- NFH er blevet en hjerteklub for mig. Jeg trives rigtig godt i klubben og har et godt samarbejde med trænerteamet, så jeg var aldrig i tvivl om, at det var det rigtige valg at fortsætte, siger hun og tilføjer:

- Publikum, der altid bakker op i med- og modgang, gør det til en fantastisk klub at spille for, lyder det fra Sofie Olsen, der håber at udvikle sig yderligere.

Annonce

- Jeg har udviklet mig meget de år, jeg har været i NFH, og jeg tror på, at jeg kan udvikle mig endnu mere i de kommende sæsoner, slutter højrefløjen, der har scoret 47 gange i sæsonen indtil videre.

Det vigtigste af dem var i hjemmekampen mod Silkeborg-Voel 11. november, hvor hun et sekund før tid, sendte sejrsmålet i kassen til 29-28.

Den nye kontrakt gælder for de næste to sæsoner.


Tre kontraktforlængelser

Med Sofie Olsens underskrift har tre spillere med kontraktudløb til sommer fået deres fremtid på plads.

Amalie Wulff og keeper Louise Egestorp har også bundet sig for yderligere to sæsoner, mens klubben mangler at melde ud, hvad der skal ske med venstrebacken Johanna Westberg og den korsbåndsskadede venstrefløj Sofie Alnor samt de to keepere Cecilie Greve og Natasja Clausen.

Annonce

- Vi arbejder på det, og vi skal nok melde noget ud inden længe, forsikrer Jakob Larsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59

AF: BENNY BURMEISTER

Gratis transport af el. 10. februar 2021 kl. 09.41

Annonce

ANNONCE