cookie-og-privatlivspolitik
Katrine Jensen forlader Maribo og flytter til København umiddelbart efter weekendens nordiske mesterskaber i Sverige.
Katrine Jensen forlader Maribo og flytter til København umiddelbart efter weekendens nordiske mesterskaber i Sverige.
Foto: Privat

Sport

Stort talent flytter til København

Katrine Jensen har savnet en træner og et godt træningsmiljø i Maribo.
29. juli 2021 kl. 19:30 Af Allan Plenborg

MARIBO Katrine Jensen har i år været uden træner i Maribo Kajakklub, og det tager hun nu konsekvensen af: Hun flytter til København.

Via Team Danmark har Katrine Jensen fået plads i en lejlighed på Værebrovej i Bagsværd, hvor en anden Maribo-kajakroer, Rasmus Alsbæk, også bor.

- Det ser jeg frem til, siger Maribo-pigen, som fremover skal træne to gange dagligt sammen med dygtige roere i Talentcenter Hovedstaden. Hendes træner bliver Kim Wraae, som i 2008 vandt OL-sølv med René Holten Poulsen i 1000 meter toerkajak.

- Jeg har brug for et træningsmiljø omkring mig med roere, som vil det samme. Træning alene uden træner er ikke godt i længden, siger Katrine Jensen.

- Jeg får en dygtig træner, og det glæder jeg mig rigtig meget til, tilføjer Katrine Jensen, som har meldt sig ind i Nybro-Furå Kano- og Kajakklub, hvortil OL-håbet Emma Aastrand Jørgensen fra Maribo skiftede tidligere på året.

Annonce

- Nybro-Furå vil være min daglige base, men jeg vil understrege, at jeg fortsat stiller op for Maribo Kajakklub, hvor jeg selvfølgelig vil træne, når jeg er på Lolland, siger Katrine Jensen, som fortsætter skolegangen på Virum Gymnasium i 3. og 4. g i en klasse med andre på den 4-årige Team Danmark-ordning.

Inden Katrine Jensen rykker til Bagsværd, deltager hun de næste dage i et stort stævne i Jönköping i Sverige. Her er Nordens bedste unge kajakroere samlet til de nordiske ungdomsmesterskaber. Katrine Jensen er udtaget i hele otte løb i U/18.

- Jeg håber på at vinde et par guldmedaljer i de korte løb, siger Katrine Jensen, som umiddelbart efter weekendens nordiske mesterskaber flytter til Bagsværd. Her skal hun forberede sig til årets største begivenhed - VM i Montemor i Portugal i begyndelsen af september - hvor hun skal ro 200 meter enerkajak og 200 meter toerkajak med Stella Glüsing-Winther fra Holte.

U/16-roerne Jeppe Borggaard og Malthe Kristiansen fra Maribo Kajakklub samt den tidligere Maribo-roer Mark Pedersen, som nu repræsenterer Vand Sport 20, er ligeledes udtaget til de nordiske ungdomsmesterskaber. Sidstnævnte stiller op i U/18.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE