cookie-og-privatlivspolitik
Nicklas Bjerre Petersen, som her scorer et af sine fire mål i lørdagens 34-27-sejr mod SUS Nyborg, har sat sin signatur på en ny kontrakt med Team Sydhavsøerne.
Nicklas Bjerre Petersen, som her scorer et af sine fire mål i lørdagens 34-27-sejr mod SUS Nyborg, har sat sin signatur på en ny kontrakt med Team Sydhavsøerne.
Foto: Flemming K. Karlsen

Sport

To år mere med stærk stregspiller

Team Sydhavsøerne og Nicklas Bjerre Petersen forlænger samarbejdet.
23. februar 2021 kl. 12:00 Af Allan Plenborg

Annonce

MARIBO For små to år siden kom Nicklas Bjerre Petersen til Team Sydhavsøerne, hvor han har udviklet sig til en af støtterne. Derfor er der logik i, at han fortsætter karrieren i Team Sydhavsøerne.

Nicklas Bjerre Petersens nuværende kontrakt udløber til sommer, hvor en ny kontrakt i stedet træder kraft.

26-årige Nicklas Bjerre Petersen og Team Sydhavsøerne er enedes om at forlænge samarbejdet med to sæsoner, så den ny aftale løber til sommeren 2023.

Hos Nicklas Bjerre Petersen var der ingen tvivl, da sportschef Morten Juul gav udtryk for, at Team Sydhavsøerne gerne ville forlænge samarbejdet.

- Det er et fantastisk godt sted at være, og jeg glæder mig hver eneste gang til at komme til træning enten i Maribo-Hallerne eller i Hafnia-Hallen i København. Jeg kan lide at spille håndbold - og jeg er meget glad for sammenholdet i truppen, siger Nicklas Bjerre Petersen.

Annonce

Løse henvendelser

Der har været nogle løse henvendelser fra andre klubber, men Nicklas Bjerre Petersen har ikke overvejet dem synderligt meget.

- Team Sydhavsøerne var min absolut første prioritet, og jeg ser frem til de resterende kampe i denne sæson og kampene de næste to sæsoner, siger han.

Klubbens målsætning i denne sæson har været en top-3 placering, men den kan blive svær at realisere.

- Vi har haft mange problemer mod nogle af de mindre hold, hvor vi har smidt point, siger Nicklas Bjerre Petersen, som spillede i TMS Ringsted indtil sommeren 2018, hvor han skiftede til Ølstykke-Jyllinge-klubben HØJ. Her blev det til blot en enkelt sæson, inden skiftet til Team Sydhavsøerne.


Dygtig angrebsstreg

Morten Juul siger om baggrunden for at lave en ny toårig aftale med Nicklas Bjerre Petersen:

Annonce

- Nicklas er en rigtig god fyr. Han er en dygtig angrebsstreg med høje scoringsprocenter og stærk i kontrafasen. Og så stiller han krav til sig selv og omgivelserne.

Udover Nicklas Bjerre Petersen råder Team Sydhavsøerne over en anden stregspiller i Daniel Astrup Pedersen i næste sæson.

Morten Juul er gået i tænkeboks, om han skal supplere holdet med en tredje stregspiller, da Nichlas Bomholt rejser til Jylland til sommer.

Med 52 mål i 20 kampe er Nicklas Bjerre Petersen den femtemest scorende spiller hos Team Sydhavsøerne i indeværende sæson.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: CHRISTIAN NYBORG MORTENSEN

Lokale borgere frarøves… 06. marts 2021 kl. 19.12

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

Annonce

ANNONCE