cookie-og-privatlivspolitik
Lasse Nagel (forrest) fortsætter i trænerstolen hos FC Nakskov.
Lasse Nagel (forrest) fortsætter i trænerstolen hos FC Nakskov.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Udvikling i den rigtige retning

FC Nakskov forlænger aftalen med cheftræner Lasse Nagel til sommeren 2022.
09. oktober 2020 kl. 12:00 Af Torben Mølgaard

Annonce

NAKSKOV Cheftræneren i FC Nakskov hedder også Lasse Nagel i den kommende sæson.

Den vestlollandske fodboldklub har netop forlænget aftalen med Nagel med endnu et år, så den løber til sommeren 2022.

- Vi har været meget tilfredse med det engagement, som Lasse lægger i trænerarbejdet i klubben både på og udenfor banen, siger sportschef og trænerassistent i FC Nakskov, Allan Larsen.

- Det har hele tiden været vores førsteprioritet at forlænge med Lasse, så han kan fortsætte med at udvikle truppen i det spor, som han satte i gang ved ansættelsen sidste sommer, fortæller Allan Larsen.

38-årige Lasse Nagel, der tidligere har stået i spidsen for Væggerløse primært i LF-serien og derpå også havde et kort ophold i barndomsklubben Toreby-Grænge, glæder sig til at fortsætte trænertjansen på Bregnevej.


Ønskejob

- Det er et ønskejob for mig i en stor klub, som både giver mig muligheder for fortsat at udvikle holdet men også mig selv som træner, understreger Lasse Nagel.

Han førte i det første halve år sit hold til en placering som nummer ni i Sjællandsserien, der i forrige sæson bestod af 12 hold.

Forårssæsonen blev som bekendt aflyst på grund af coronakrisen, og det ærgrer FC Nakskov-træneren.

- Vi havde iværksat en række initiativer med vægt på en mere intensiv træning, så jeg følte, vi stod megagodt ved indgangen til anden sæsonhalvdel, men det blev så desværre slået i stykker, begræder FC Nakskov-træneren.

Opstarten til den nye sæson har været mere normal, og vestlollikkerne kan se tilbage på en fornuftig høst knap halvvejs i turneringen med 13 point efter otte kampe og en placering i den øverste halvdel som nummer syv.

- Men der er ingen tvivl om, at vi skal forbedre os på den forreste tredjedel af banen, hvor vi ikke har været skarpe nok i forhold til de chancer, vi skaber, siger Lasse Nagel.


Flere point på Sjælland

- Derudover er det også vigtigt, at vi snart får nogle point, når vi drager til Sjælland, siger træneren med henvisning til de to udflugter på den anden Storstrømmen i dette efterår har resulteret i nederlag på 0-5 i Ringsted og 0-9 i Gørslev.

Det så heller ikke for godt ud sidste efterår, hvor fem kampe på Sjælland kun gav en enkelt sejr og i alt beskedne fire point.

Målsætningen i indeværende sæson handler om en stabil midterplacering - gerne i den øverste halvdel af rækken.

- Det giver ikke nogen mening at snakke om oprykning til Danmarksserien lige nu. Vi er stadig et relativt ungt hold, der skal udvikles og har brug for nogle flere sæsoner på dette niveau, inden vi kan stile efter en topplacering, siger Lasse Nagel.

Allan Larsen fortsætter på posten som både sportschef og assistenttræner sæsonen ud, men hvilken position, han derefter skal bestride, er der endnu ikke taget stilling til.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historien om Kaj Munk skal… 27. oktober 2020 kl. 07.05

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce