cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Mikkelsen er i gang med sine sidste uger som Lyngby-spiller.
Thomas Mikkelsen er i gang med sine sidste uger som Lyngby-spiller.
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Sport

Veteranmålmand forlader Lyngby efter nedrykning

Lyngby forlænger ikke kontrakten med Thomas Mikkelsen og satser på et nyt målmandsteam i næstbedste række.
13. maj 2021 kl. 12:32 Af Ritzau

Når Lyngby efter sommerferien tager hul på tilværelsen på fodboldens anden klasse, bliver det uden Thomas Mikkelsen mellem målstængerne.

Den 37-årige veteranmålmand forlader klubben, når de sidste kampe i den igangværende sæson er overstået. Da udløber Mikkelsens kontrakt, og den bliver ikke forlænget.

- Vi har haft en god dialog, hvor vi har haft et ønske om at forny os på målmandsposten, og nedrykningen er en anledning til at kigge på fremtidens keepersetup.

- Så selv om Thomas fortsat besidder stor klasse, så føler begge parter, at det rigtige er at stoppe nu, så et nyt målmandsteam kan få chancen, siger klubbens administrerende direktør, Andreas Byder.

Thomas Mikkelsen har spillet i Lyngby siden efteråret 2018. I første ombæring på udlån fra OB, siden på en fast kontrakt.

Annonce

Han var med til at rykke klubben op i Superligaen i 2019 og har været Lyngbys førstevalg i målet gennem to sæsoner i den bedste række.

I november blev han for første gang udtaget til det danske A-landshold under noget usædvanlige omstændigheder, da coronapandemien var årsag til en lang række afbud til en testkamp mod Sverige.

Det fik landstræneren til at indkalde rutinerede Mikkelsen, der efterfølgende kunne se den danske 2-0-sejr fra udskiftningsbænken.

Lyngby mangler tre kampe i denne sæson. Men nedrykningen blev endegyldigt beseglet med et nederlag til Horsens i søndags.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE