Vildt Valencia-comeback sikrer sejr over bundprop

Den franske midtbanespiller Francis Coquelin udlignede til 1-1, da Valencia lørdag aften med en slutspurt vandt 2-1 ude over Malaga i den bedste spanske række. Foto: Scanpix/Jorge Guerrero

Valencia var på randen af nederlag, men fik vendt 0-1 til 2-1-sejr på fem minutter i slutfasen mod Malaga.

Valencia var tæt på et pinligt nederlag lørdag aften, men på en slutspurt sikrede klubben sig tre vigtige point i toppen af den spanske Primera Division.

Valencia var på besøg hos Malaga, og bundproppen bragte sig foran 1-0 efter 27. minutter, da Brown Ideye scorede efter et hjørnespark.

Føringen holdt helt til kampens 80. minut, hvor gæsterne efterhånden kunne øjne et yderst overraskende nederlag.

Efter et hjørnespark til Valencia dukkede Francis Coquelin op og headede bolden i mål til 1-1.

Fire minutter senere valgte Malagas Ignasi Miquel så at hive indskiftede Rodrigo omkuld, da spanierne var alene med Malagas målmand, og det resulterede i et straffespark.

Daniel Parejo holdt hovedet koldt, sparkede og scorede og sikrede Valencia sejren.

Dermed nåede Valencia op på 46 point på tredjepladsen i ligaen, hvor Real Madrid følger efter med 42 point for to kampe færre.

Sevilla vandt tidligere lørdag 2-1 ude over Las Palmas, og Sevilla har 39 point på femtepladsen.

De fire øverste pladser i Primera Division sikrer adgang til gruppespillet i næste sæsons udgave af Champions League.

I bunden blev det til endnu et nederlag til Deportivo La Coruña, som på udebane tabte 0-1 til Alaves.

Michael Krohn-Dehli spillede de første 64 minutter af opgøret og fik en advarsel i første halvleg.

Deportivo ligger næstsidst med 17 point.