cookie-og-privatlivspolitik
Onsdag morgen eller tidlig formiddag 31 oktober sidste år blev 68-årige Anne-Elisabeth Falkevik Hagen kidnappet fra sit hjem i Lørenskog.
Onsdag morgen eller tidlig formiddag 31 oktober sidste år blev 68-årige Anne-Elisabeth Falkevik Hagen kidnappet fra sit hjem i Lørenskog.
Foto: Ntb Scanpix/Reuters

Udland

Norsk politi har fået 150 nye tips i kidnapningssag

Politiet i Norge efterlyser stadig tre centrale personer i sag om kidnapning af rigsmands hustru.
11. januar 2019 kl. 11:37

Annonce

Norsk politi har siden torsdag fået 150 nye tips i sagen om kidnapningen af den norske kvinde Anne-Elisabeth Falkevik Hagen.

Det oplyser politiinspektør Tommy Brøske på et pressemøde fredag.

Torsdag efterlyste norsk politi tre personer, der optrådte på videoovervågning fra rigmandens arbejdsplads ikke langt fra ægteparrets bolig på dagen, hvor Anne-Elisabeth forsvandt.

- Flere af de tips, vi har modtaget det seneste døgn, drejer sig om aktiviteter rundt bygningen. En cyklist er fortsat ikke identificeret, og vi beder om, at vedkommende melder sig til politiet, siger politiinspektør Tommy Brøske på pressemødet.

- De to andre personer, som optræder på de andre film, har vi fået tips om, men de er endnu ikke identificeret. Vi gentager derfor behovet for at komme i kontakt med disse to, siger politiinspektøren.

Politiinspektøren oplyser desuden, at politiet ikke har mange flere oplysninger siden pressemødet torsdag.

- Vi ved fortsat ikke, hvor Anne-Elisabeth Falkevik Hagen holdes skjult, siger Tommy Brøske.

Ifølge politiinspektøren kan hun befinde sig inden for Norges grænser såvel som i udlandet. Han beder personer om at tage kontakt til politiet, hvis de har observeret aktivitet, der kan indikere et skjulested.

- Et skjulested må være et sted, hvor det kan være muligt at opbevare en person. Det kan være hytter, huse, bygninger under renovering eller lignende.

- Tegn kan være øget aktivitet af personer og biler i nærmiljøet. Det kan være tildækkede vinduer og arbejde med lydisolering i perioden før 31. oktober sidste år, siger Tommy Brøske.

Onsdag oplyste norsk politi, at det efterforsker en sag om bortførelse af Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, der er gift med milliardæren Tom Hagen, som er en af Norges rigeste med en anslået formue på 1,3 milliarder danske kroner.

Den 68-årige kvinde forsvandt fra sit hjem i Lørenskog, der ligger øst for Oslo, 31. oktober sidste år. Siden har politiet ikke fået livstegn.

Ifølge politiet er der fremsat alvorlige trusler og krav om løsepenge i form af kryptovaluta.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Kærligheden til vort folk. 15. juli 2019 kl. 14.44

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

Annonce