cookie-og-privatlivspolitik
En formodet gerningsmand gik sandsynligvis efter sine hjemløse ofre med det formål at røve dem, vurderer politiet i Los Angeles.
En formodet gerningsmand gik sandsynligvis efter sine hjemløse ofre med det formål at røve dem, vurderer politiet i Los Angeles.
Foto: Frederic J. Brown/arkiv/Ritzau Scanpix

Udland

Politiet i LA anholder mand for overfald og drab på hjemløse

Anklagemyndigheden kræver en mand tiltalt for tre drab og fire drabsforsøg mod hjemløse mænd i Californien.
26. september 2018 kl. 06:06 Af /ritzau/AP

Annonce

En mand fra Texas er blevet anholdt på mistanke om at have dræbt tre personer og såret fire andre alvorligt i en række angreb på sovende, hjemløse mænd i Californien de seneste par uger.

Det oplyser politiet i Los Angeles.

Imens efterforsker myndighederne i Houston, Texas, den anholdte i forbindelse med hans onkel og tantes forsvinden.

47-årige Ramon Escobar, der selv menes at være hjemløs, gik sandsynligvis efter sine ofre med det formål at røve dem, vurderer politichef i Los Angeles William Hayes.

Han fortæller på et pressemøde, at Ramon Escobar oprindeligt er fra El Salvador og kalder ham en "forbryder, der kan deporteres".

Ifølge nyhedsbureauet AP dækker den betegnelse generelt over personer, der opholder sig i USA ulovligt, og som tidligere er blevet dømt for en forbrydelse.

William Hayes kalder Ramon Escobar "en voldelig overfaldsmand" og fortæller, at efterforskere mener, at Escobar kørte fra Houston til Los Angeles, efter hans onkel og tante forsvandt, og begyndte at overfalde hjemløse mænd den 8. september.

Efterforskerne mener, at den formodede gerningsmand har brugt et baseballbat og en boltsaks til at udføre sine angreb på tilfældige ofre.

Ramon Escobar blev anholdt mandag, efter at en mand, der sad på et fortov, blev slået bevidstløs og røvet. Det oplyser politiet i Santa Monica.

Offeret ligger fortsat i koma.

Politiet vil onsdag bede anklagemyndigheden om at tiltale Ramon Escobar for tre tilfælde af drab og fire tilfælde af drabsforsøg.

Ramon Escobar har tidligere siddet fem år i fængsel for et røveri i midten af 1990'erne.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tillykke til folkestyret 24. juni 2019 kl. 00.22

AF: LOTTE HINRICHSEN LARSØ

Til byrådet vedr.… 19. juni 2019 kl. 16.53

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

Annonce