cookie-og-privatlivspolitik
Når NFC på lørdag spiller årets sidste kamp er det angriber Sebastian Kochs sidste i denne omgang for Bjørnebanden. Efter nytår skifter han til Lyngby BK.

2

Billeder

Når NFC på lørdag spiller årets sidste kamp er det angriber Sebastian Kochs sidste i denne omgang for Bjørnebanden. Efter nytår skifter han til Lyngby BK.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Årets sidste opgave er Vendsyssel FF

Det gælder 18. spillerunde i NordicBet Ligaen og NFC spiller hjemme i eftermiddag.
04. december 2021 kl. 07:39 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Som bekendt tager vi i denne uge hul på december og dermed vintermånederne.

Det betyder dog ikke, at turneringsfodbolden i NordicBet Ligaen er helt slut for i år, for nu gælder det 18. spillerunde, hvilket så til gengæld også er den sidste i 2021 før det igen går løs i slutningen af februar 2022.

Efter to svære udekampe mod henholdsvis FC Fredericia og Esbjerg fB - og desværre to nederlag - kan NFC i eftermiddag klokken 14 - efter næsten en måned - igen løbe på banen hjemme i Lollands Bank Arena. Modstanderen er Vendsyssel FF, der i tabellen ligger under NFC.

Vendelboerne, der i skrivende stund har spillet uafgjort i ikke færre end otte kampe hidtil, skulle helt hen til 11. spillerunde i oktober før holdet kunne bogføre sæsonens første sejr med 2-1 i lokalopgøret mod Jammerbugt FC.

En af Vendsyssels pointdelinger var tilbage 8. august, hvor det i Nord Energi Arena i Hjørring blev til 1-1 mod NFC i et opgør, hvor hjemmeholdet kom foran i det 7. minut, hvorefter NFC-topscorer Mathias Kristensen 13 minutter senere udlignede. Flere mål bød den eftermiddag ikke på.

Annonce

Det skal blive spændende at følge om NFC på lørdag kan slutte fodboldåret 2021 af med en hjemmesejr og forsvare den vigtige sjetteplads i rækken, der jo er ensbetydende med oprykningsspil til Superligaen senere på foråret. En top 6-placering ville være et rigtig godt afsæt for træner Claus Jensen og drengene inden de sidste fire resterende kampe i grundspillet, der afvikles fra 28. februar til 19. marts.

Her de øvrige kampe i 18. runde i NordicBet Ligaen:

Torsdag Hvidovre - Esbjerg fB, fredag FC Fredericia - AC Horsens og Hobro IK - FC Helsingør, lørdag HB Køge - Lyngby BK og Jammerbugt FC - Fremad Amager.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE