cookie-og-privatlivspolitik
På luftfotoet ses det tydeligt, at bevægelsesparkens farver afspejler farverne på Nørre Alslev Skoles logo.
På luftfotoet ses det tydeligt, at bevægelsesparkens farver afspejler farverne på Nørre Alslev Skoles logo.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Bevægelsespark er nu færdig

Nørre Alslev Bevægelsespark blev klar inden skolens genåbning.
22. april 2020 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NØRRE ALSLEV Nørre Alslev Bevægelsespark, Nørre Alslev Stationsvej, har været undervejs et stykke tid, men nu meldes den færdig - lige inden Nørre Alslev skole genåbner i denne uge.

Bevægelsesparkens sidste brik faldt på plads efter at Guldborgsunds Økonomiudvalget bevilgede de sidste 225.000 kroner, så Nørre Alslev Bevægelsespark kunne færdiggøres. Derudover er den realiseret med frivilligt foreningsarbejde, fondsmidler og sponsorstøtte fra erhvervslivet.

Den sidste del - et interaktivt e-læringsmiljø Memo, Memory-in-Motion, handler om at have det sjovt, mens man lærer ting. Her kan man vælge imellem spil som fokuserer på bevægelse og leg, eller som har mere fokus på matematik, og hukommelsesspil der udfordrer hjernen. Det nye område gør, at bevægelsesparken i endnu højere grad kan blive inddraget i undervisningen på Nørre Alslev Skole.

- Vi kan af gode grunde ikke holde en indvielsesfest, men parken er nu åben for alle. Det er en offentlig plads, og vi går ud fra, at de besøgende godt ved, hvordan man forholder sig sammen med andre. På pladsen kan man udfordre både krop og hoved, og så kan ungerne jo lege der, mens forældrene træner på den udendørs træningsplads, foreslår Bo Daugaard, formand for LUNA - Foreningen for Liv og Udvikling i Nørre Alslev.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce